tisdag 4 augusti 2009

Den här personen

verkar rätt skön och arg och manisk och kaxig. Det identifierar jag mig med. Skulle gärna vilja kunna se hans kockande, även om det säkert är en gnutta skådespel inblandat (precis som med alla andra matmänniskor i rutan) så att vi tevetittare får något att reagera mot.
Är han lite rolig den däringe? Gillar du?

6 kommentarer:

Yvonne sa...

Jag skulle kunna gå med i en fejsbok-grupp " Vi som är rädda för Per Morberg..." :-) Finns det nån sån? Jag måste erkänna att jag inte tittat på ett helt program med honom (räcker nästan att se en bild..) :S

Terése sa...

Jag minns honom bara som den ondskefulle Viggo i 'Rederiet'. Sånna karaktärer kan vara svåra att tvätta bort.

Jag har bara sett små glimtar av hans matlagningsprogram, där han kladdar och slabbar och smetar hårtestar bakom öronen.

Anonym sa...

Åh!
I LÖVE Per Morberg.
Och jag fattar vad du menar, man tror glatt att hans matlagningsprogram ska vara sexiga och råa och goa. Men det är som Therese säger - förutom att han är en fröjd att se på (tycker TUTT) så är det mest kladad och slabb och slicka på fingrarna och smeta hårtestar bakom öronen. Jag har inte heller sett ett helt avsnitt, Yvonne.

Men om han kom hem till mitt kök och gjorde kladdkada med mig skulle det nog bli andra bullar.

/TUTT

Amanda sa...

okeeej okeeeej
det är mitt undermedvetna som tycker att han är lite läcker helt enkelt

bloggaren sa...

Mäh. Inte heller jag har sett ett HELT avsnitt.
Han är skitduktig för övrigt.

J

Anonym sa...

Tycker mest att det ligger något alldeles för självgott över allt han gör och säger. Pallar inte, zappar jäm. (Men han ser ut som en seriefigur, det är coolt!) /a