tisdag 4 augusti 2009

Sonen har lagt in om


nåt lite mer lättsmält i bokväg.
Vad ska jag satsa på? Rudberg? Läckberg?
Synd att inte Ebbas romaaan är klar än, hur länge har hon lallat om att hon vill skriiiva en sån? Fem-sex år?

Ja fy fan. Vilken snobb man är. Förlåt.
Där "kränkte jag en stor del av svenska folket", hahaha.
Det kändes tyvärr lite skönt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha ha.
Älskade litterära kanoner. Den sätter jag på kylskåper på jobbet. Där INGEN kommer att uppskatta den eller läsa den. För här ÄLSKAR di chic lit och Lisa Marklund, och läser inte böcker om di är för "jobbiga" eller "otäcka". FNYS!

/Fil.Mag. i engelsk litteratur, Fil.Mag i fransk litteratur. aka TUTT.

suziluz sa...

Hehehehehehehe. (Elakt skratt.)
Och lite hehe igen.

Yvonne sa...

Åh, har du börjat skriva lite här igen! Har saknat dig ;) Du kan väl baka en bok åt sonen, en sån där pastellfärgad liten tårta :-) Bakbok..eller bokbak...
Kram!

Stycket sa...

Ahmen va dum jag är. Kommenterade från fel profil. Kan du se om du kan ta bort det helt och hållet, Amanda? Jag försökte men det verkar inte funka.

Tack!

sonja sa...

Ha ha gud så roligt!

Visst ingen genre är väl finare än någon annan men nog är det så att i vissa finns det fler anal-fabeter än i andra. Det sunkar ju ur hela avdelningen.

Amanda sa...

Bättre så Stycket?

Amen asså, jag tycker att det är bra att kioskdeckare finns men jag får faktiskt lite moralpanik över att de blivit så skamlöst poppis inom hårda pärmar, långt från kiosker.
Barnböcker förklädda till något annat, i pappas finkostym, typ. Precis som att det är bra att godis finns ("Läsgodis", den var väl bra?) men jag tycker inte att det är okej att vuxna människor tjackar läsgodis och konsumerar det nästan uteslutande. Jag menar, hur kan man stå sig rent själsligt på det? Blir det inte väldigt otillfredställande att enbart läsa tillrättalagda äventyr utan tuggmotstånd för en vuxen människa med
komplexa tankar och erfarenheter?
(Jag skulle vilja säga 'fördummande' här men det kanske är väl hårt.)