onsdag 16 september 2009

Mysdag

med unge herr Fradga här. Nu ska vi ansöka till dagis, börjar nästa sommar. 262 kr per halvdag, inkl. fin mat men inte inkl. blöjor eller extra utflykter, typ teaterbesök. Det är väl uthärdligt?

Har äntligen hunnit läsa lite i Bitterfittan, så passande mögelfläckig av gammal utspilld flaskmat. Och okej, I appreciate the effort. Verkligen. Men hittills finner jag den småklumpigt konstruerad, omogen och melodramatisk.

4 kommentarer:

adrenalin sa...

Mysig kille!

Det jag gillade mest med den boken var att den gjorde en massa tankar om jämställdhet tillgängliga för en publik som kanske inte normalt springer och köper "Under det rosa täcket".

Men jag tänker när jag ser 262 kr för en halvdag att vi är enormt lyckligt lottade i sverige som kan ha ett barn på heltid för 1260 i månaden, med mat utflykter, blöjor och välutbildad personal, halleluja!

malin, costa brava sa...

Du är utmanad på min blogg

Yvonne sa...

Läs FLICKORNA i stället! ;)

Arild sa...

En annan bra bok som jag fick av min gymnasielärare (man, märk väl) i svenska, är Egalias döttrar av Gerd Brattberg (om jag inte missminner mig). Vi hade bokbingo för ett år sen. ALLA ville ha Bitterfittan. Jag fick den inte och har inte läst den. Ännu.