tisdag 15 september 2009

När minimalismens kyla

lämnar en ekande tomhet inom en är det skönt att veta att det sitter en dam som heter Phyllis nere i New Mexico. Phyllis gör stora kitchiga kransar av halvantikt påsk- och julpynt.
Jag blir enormt sprallig av Phyllis kransar. De är som skulpturer, karameller och juveler på samma gång. Inte undra på att många av de bästa är sålda.

6 kommentarer:

Speja sa...

Det är nästan så att jag lockas till dödssynd. Fram för mer frosseri i glitter och färg. Tycker jag som också blir sprallig av kransarna. Återanvändning och allt.

Arild sa...

Jag väljer Peppermint eller Autumn!

Yvonne sa...

Åh, vill haaa...färgerna är ju helt underbara...tur hon inte finns i närheten. För här röjs det bort saker i stället för att skaffa nya...

Terése sa...

More IS more!

Mycket vackert. (Men jag får även en tvångstanke om att kasta den i golvet, med full kraft. Tänk er -ljudet.)

/Mvh Sikkot

Tante Jul sa...

Det var da voldsomt... Jeg får ikke bestemt meg for om det er bra eller dårlig at de er såpass dyre. Prisen (og frakt og toll, ikke minst) gjør at jeg nok aldri kommer til å kjøpe en. Og jeg er virkelig ikke sikker på om den ville trives hjemme hos meg om jeg gjorde det. Men de er fantastiske å se på!

Amanda sa...

Mmm, jag är svag för de med ägg i. Och de hjärtformade! Och Peppermint! Och den röd/gröna juliga!

Ja Terése. Du Är Sikk.

Priserna tror jag beror på att de tar 8 - 15 timmar att tillverka, ofta innehåller 'vintage'-ornament, plus att hon faktiskt är skulptris/konstnär. Jag tar mer betalt än så för 8 - 15 timmars arbete... Men jag säger som du Tante Jul, frakten och allt det där tar emot. Funnes hon i närheten hade jag köpt idag.