fredag 25 september 2009

Såg just en kille

i en bil som påminde om "Stuart" (Aidan Gillen) i brittiska Queer as Folk. Och det pirrade fan till. After all these years. Vilken serie. Vilket manus. Vilka skådisar. Undrar om den håller än?

Och mest intressant av allt: Vem hade trott att straighta kvinnor kunde gå igång så jädra hårt på att se två karlar sexa sig? För det var väl inte bara jag?

6 kommentarer:

TUTT sa...

Fan vilket gött hångel. Kollade inte särskilt mycket på serien. Men fan vad sexigt med två karlar som hånglar loss passionerat. Gulp.

Tre stycken sa...

Vet du, jag lånade faktiskt hem den för inte alls länge sen. Jag hade sett några avsnitt av amerikanska versionen och kände att jag ville se den igen, men fick alltså hem den brittiska och jag kunde inte titta på den. Såg två avsnitt men tyckte den var så dålig att jag skickade tillbaka resten osett.

Amanda sa...

Ja smaken är ju som röven; klöven.
Hoho.
Men alltså, tyckte du att det var dåligt för att det kändes föråldrat eller dåligt manus/skådespeleri, eller billiga produktionsvärden, eller dölig story, eller något annat? Jag minns att jag fann hela grejen ganska rörande och Russell T Davies (manusförfattarens) karriärmässiga höjdpunkt.

Tre stycken sa...

Höhö ;-)
Jag tyckte bara att det var så... påklistrat på något sätt. Han killen som var som huvudperson, det kanske var Stuart, kan var så ansträngt osympatisk, störde mig något enormt på honom så jag kunde inte titta vidare. Märkligt, för jag gillade verkligen amerikanska versionen när den gick på Canal+.

Amanda sa...

I seee... Jag GILLADE ju att han var nästan parodiskt osympatisk (om jag minns rätt) då jag uppfattade att karaktären var just så: Påklistrat osympatisk men egentligen rätt schysst.
Och tål att ses på, no?

Terése sa...

Nope, det är INTE bara du.

Jag såg ju serien i repris för ett tag sen. Den höll.