onsdag 23 september 2009

Seriöst.

Jag kan bara inte föra ett professionellt telefonsamtal eller skriva eller teckna på allvar om jag inte känner mig lite proper. Jag tappar min värdighet (ha! As if) och självrespekt när jag slafsar omkring oduschad i något bekvääämt.

De bruna skorna är min nya lilla septemberkärlek och jag har ingen annan att visa än du. Felix var inte ett skit intresserad sa han. Klänningen däremot fick betyget fyra dregelsträngar.

10 kommentarer:

TUTT sa...

Snygga klackar. I would hire you!
Själv känner jag spontant att jag skulle kunna fejka professionalism på telefon iklädd mysbyxor. Men det kanske bara är för att jag aldrig behöver göra det...

Pöss!

Marie sa...

Tänk att den man pratar proffessionellt i telefon med lika gärna skulle kunna sitta i myskläder... det märks ju egentligen inte på något sätt? Lustig tanke! Snygga klackar! Skulle också ha såna om jag inte hade en 4 cm kortare man. Men å andra sidan, hur ofta går man ut med honom nuförtiden? Skulle faktiskt kunna ha dem att vara professionell i;)

Amanda sa...

"I would hire you!"

Till vad? Och trots att jag inte har nån *** att fresta dig med?

"Men å andra sidan, hur ofta går man ut med honom nuförtiden?"

HAHAHA

Ann-Katrin sa...

Samma här! Måste vara anständigt klädd för viktiga telefonsamtal.

Marie: Strunta i konventionerna, ha höga klackar. Han är ju kortare oavsett, så då kan du lika gärna ha klackar, de hade jag.

Anonym sa...

Höga ambitioner...och snygga klackar - fiiiiint.

(hairs - ordverifiering - jassåjahaja - vad menas NUDÅ?)

jessica

Amanda sa...

Ann-Katrin, nu har jag spanat in din blogg. Fascinerande!

Jessica, det betyder givetvis: Låt'et växa, snart kommer kylan på riktigt...

malin, costa brava sa...

HAHAHAHA, ja sådär tänker jag med! Nattlinnet eller klackarna på en gång. Vi som sitter hemma och skapar hela dagarna behöver lite extra glamour! :)

TUTT sa...

Tja, du skulle kunna få ragga hem fransmän tille xempel, så jag kunde få goda ostar.

Ann-Katrin sa...

Ah. Tack. Undrar lite nyfiket vilken av bloggarna du kollade dock, det är den engelska bloggen som är den som jag framför allt skriver på, den andra är bara ett diskussionsforum som jag plitar ner lite tankar på då och då. På Distans var från början blandad på engelska och svenska men numera är det nästan bara engelska inlägg för att släkten och vännerna som inte talar svenska också ska kunna förstå.

Fast det var inte för att få läsare jag kommenterade hos dig även om jag tycker det var kul att du tittade förbi. Jag gillar din blogg skarpt.

Amanda sa...

Malin, EXAKT.
Tutt, det gör jag så gärna. bara för dig. Men då kommer det att dofta därefter i vårt enda rum.
Ann-Katrin, jag spanade in båda, mycket trevligt & vettigt där.