lördag 12 september 2009

Sötaste bus-eller-godisbagen jag sett

har Pottery Barn Kids (USA). Ibland önskar jag att jag kunde sy. I övrigt har jag beställt svarta stearinljus till kandelabern och börjat lura så smått på om det räcker att skära fyra lyktgubbar av pumpor i år -- eller ska jag ska fläska på med fler?
Och en mini-häxhatt på ett diadem, kan jag ha det?
Vi ska ha lite party se. Är du i Oxford kring Halloween tar jag för givet att du kommer. I så fall väntar en bloody mary med ditt namn på i mitt kök.

5 kommentarer:

TUTT sa...

Åh! Bagen är ju hur söt som helst. Och Halloween, det är ju "din" högtid det Mandis. Jag föreslår lite spännande kroppsdelar halvt nedgrävda, halvt uppstickande i trädgården, lite blodstänksfärg på fönstren och ett ekande skratt i huset (men det har ni ju redan). Du har ju en massa hjälp därhemma till den kusliga stämningen redan.
Blir nog en mysig otäck fest!

/TUTT

Amanda sa...

Åå, kroppsdelar, I love it. Mina halloweendrömmar är annars att:
1) Ha ett vitt kusligt trähus med veranda och en stor ek utanför. I eken ska vi hänga en skyltdocka i en snara. Det hela ska ske i New England tänker jag mig.
2) Jag öppnar för barnen och ska just ge ut godis när de ser E i hockeymask som smyger sig på mig bakifrån i hallen och "skär halsen av mig" inför dem. Hahaha!

Yvonne sa...

Hehe, morbid humor är kul...väskan var dock mest söt. Förra året gjorde jag vampyrer av pumporna. Stoooora huggtänder hade dom. Tyvärr är det lite långt att cykla till England... ;)

Speja sa...

Nog önskar man att man kunde få vara med...men nä.

Fint du har gjort här på bloggen förresten!

Amanda sa...

Yvonne, ser fram emot att se dina läskiga pumpor på kort i år.

Speja, tack tack!