torsdag 8 oktober 2009

Lurar på

hur jag ska kunna övertala maken att det är en bra grej avgörande för vårt äktenskap OCH min nya bok att vi bränner hela årets semesterkassa på att jag sover ensam på Henry VIIIs borg i tre nätter och snaskar lyxmat och tisslar med spökena.

Tips? Någon? Please?

14 kommentarer:

Karstensdotter sa...

Du kanske kan söka EU-bidrag? Eller säga till det där stället att du kommer göra en massa reklam för dem i din bok om de sponsrar med "möjlighet till research" ;-)

Amanda sa...

Haha, ja tanken har slagit mig. Men det känns så tiggaraktigt! Och att försöka söka bidrag/stipendier är ju ett heltidsjobb i sig. Som sällan ger avkastning. Och reklam i böcker är inget för mig.

30-nånting sa...

Du får göra bra reklam för din blogg, säg att det är en av Sveriges största och att du kommer att blogga hela tiden om det du upplever på slottet. För det är klart att det är livsviktigt att du bor där!

Marie sa...

Vågar du det så är han gift med en av världens modigaste... det vore väl kul för honom???

Eller tjata helt enkelt tills han ger med sig. Mal och mal och mal och sluta när du får som du vill:) Usch, det blir en rätt jobbig tillvaro det - kanske är bättre att tiga tills han ger sig?

Stycket sa...

Goa Amanda, va bra du var! Kul att se och höra dig "live"! Kram på dig!

Tante Jul sa...

Har dere egen feriekasse, dere?
Men det å be dem la deg bo der gratis (eller med en heftig rabatt) er slett ikke tiggeraktig. Folk gjør slikt hele tiden, på mye dårligere grunnlag enn det du har. Det gjelder bare å komme over "men det kan jeg jo ikke"-innstillingen.

Terése sa...

Du. Bara. Måååååååååste, ju.

OMG, Svepa omkring i korridorerna där Anne spenderade sina tusen dagar som drottning.

Men tips, hm. Svårt. Jag tror du kommer lyckas utan tips. Men du kan väl säga att DU behöver, va?

Ps. Du gjorde dig bra i rutan. Mycket intressant. Det syntes och hördes att du brinner för det du gör. Men man ville förståss se mera. MERA!

Amanda sa...

Tack tack tack rara ni! Yippee för att dom tog med footage på en liten dasande Wednesday.

Och jag underskattade honom. Igen.
Han vill gärna bli av med mig och planerar redan en mycket äcklig och invecklad veckomatsedel för sig och Felix.

Sen hällde han i mig 2 glas vitt (för nerverna, see) där vi satt och väntade på att SVT Play skulle lägga ut 'et.
Och försäkrade att "teve fick mig att se yngre ut."
HAHAHAHA.
(gulle han)

Amanda sa...

>Har dere egen feriekasse, dere?

Nja, alltså inte separata kassor, mer ett samförstånd att det finns en liten peng varje år till ev. hotellnätter/längre tågresor (blir ju alltid typ bröllop och dop någonstans varje år) - om vi nu inte slår till och hittar på nåt litet nöje själva.

>Men det å be dem la deg bo der gratis (eller med en heftig rabatt) er slett ikke tiggeraktig. Folk gjør slikt hele tiden, på mye dårligere grunnlag enn det du har. Det gjelder bare å komme over "men det kan jeg jo ikke"-innstillingen.

Jomen jag försöker ofta pruta men bara om jag inte har nåt att förlora, så att jag kan va avspänd och bara säga "nä tack" om det blir tvärnej. Detta stället vill jag verkligen åka till, på bestämda datum. Men okej, jag ska tänka på dig och be om rabatt...

Mikael sa...

Kör med "Om du älskar mig så...", funkar säkert.

Yvonne sa...

Tja, du behöver väl mycket risörs till din bok ;) Hoppas att du kommer iväg! Såg dig igår på tv! Vad roligt att se att du faktiskt finns (för det gör du väl?);) och det skymtade förbi ett spöke i fönstret! (eller var det en engelsman...) Sen är ju frågan om skräck...vad är bäst? En irrationell, som i barndomen (för spöken etc) eller en rationell, som nu, (för flyg, våld och myndigheter) Det kan man ju undra...

Arild sa...

Jag röstar på 30 nåntings tips! "TV-stjärna, känd författarinna/illustratör, mästerbloggare kommer att sprida kunskap och skräck om ert hotell i Skandinavien. Detta kommer att ge ovärdelig reklam till er inrättning och tusen sinom tusen kommer att förlägga sin vistelse på Henry VII."
Kan väl aldrig misstros?

Amanda sa...

Jag får testa med det så fort pojken somnat!
Annars tror jag jag får lägga ner - har räknat på't och nej, det blir groteskt dyrt.

TUTT sa...

If you loved me you would do it! (Som i Little Britain USA).