söndag 11 oktober 2009

Någon som vet

var Dexter gör av all nedblodad plast han använder tack?
Har inte kollat tillräckligt för att ha kläm på det.

10 kommentarer:

Anna sa...

Vettnte.

Men vad rooooligt att se dig på tv ditt söto! Du lät så näpen. Jag trodde du skulle låta lite farlig.

Amanda sa...

Nej, fan, jag är en snäll liten tant.

Ina sa...

!! Där satte du huvudet på spiken!

30-nånting sa...

Bra fråga! Vi tittar ju väldigt noggrant men jag har ändå ingen koll på det. Slår han in kroppsdelarna i plasten tro innan han dumpar dem i golfströmmen?

Karstensdotter sa...

Bra fråga! Jag har alltid undrat hur han får med sig det självlysande glasbordet överallt. Det ser rätt tungt ut.

Amanda sa...

(asså, alla kan ju glossa över nörd-detaljer i sitt berättande. det gör jag själv, av val eller misstag/glömska/dumhet, men nu är jag fan lite besatt av den där plasten alltså.)

Yvonne sa...

Dexter? :P Alltså, jag hänger inte med...är det en tv-serie? Där har jag dålig pejl, böcker däremot...:D

Amanda sa...

Ja det är en ganska sevärd amerikanskt serie (tycker jag) om en "god" seriemördare som också är brottsplatstekniker (?). Men jag har inte sett så mycket på TV (eller läst!) som jag vill på nåt år.

TUTT sa...

ÅH! Jag har sett alla delar, alla serierna, och dett ahar aldrig slagit mig som ett problem. Intressant. Inser just hur mycket jag köper bara för att det är en snygg story med en liten skön skadad antihjälte som vill göra typ gott. Men nu skaver det i mig - vad gör han med plasten?

Amanda sa...

>Inser just hur mycket jag köper bara för att det är en snygg story med en liten skön skadad antihjälte som vill göra typ gott. Men nu skaver det i mig

Exakt, me too.
Jag kan alltid köpa otroligt mycket konstigheter. Fast nästan aldrig den (bristande) psykologiska trovärdheten i franska filmer; Där en 'snygg scen' (ie plötsligt, obekvämt sex) alltid kommer före någon slags realistiskt beteendemönster.