fredag 2 oktober 2009

Sex veckor kvar

av min lilla föräldrapenning. Sen får jag juävlarimej sätta sprutt om det ska bli nån julskinka i detta hus. Undrar om jag har några uppdragsgivare kvar. Undrar om jag kan få några nya. Hur fan gör man? Jag har typ glömt. Typ tappat självförtroendet lite också kanske. Hur som helst: I'm for hire.

6 kommentarer:

Ms Stiffneck sa...

Jag väntar åtminstone som en stillsam besatt på din nästa vuxenbok.

30-nånting sa...

Och det är jag med. Åtminstone efter årsskiftet. Hur gör man när man söker jobb? Eller är det någon som vill ge mig ett kanske?

A sa...

Har nyss börjat följa din blogg och har nu plöjt mig igenom hela från början. Kan inte låta bli att undra om du följer det du skrev: http://allaharenbok.blogspot.com/2008/11/om-jag-fr-en-son.html

Amanda sa...

Ms Stiffneck, hej, det var vänligt sagt! Ingen press alltså...

Kära 30-nånting, tack tack.

Bok-uppdatering: Jo fan det kanske blir nåt ändå. Har just fått lite proffsrespons och den behöver hyfsas till något innan klarare besked kommer men jag har en bra känsla och gott om energi för den lilla otäcka saken.

Hej A, välkommen! Svar: JA. Bevis: http://allaharenbok.blogspot.com/2009/09/det-blir-alltid-ett-jakla-stuns.html

TUTT sa...

Bra att du är for hire. Så snart jag har egna skrivjobb som trömmar in ska jag anlita dig. Så länge har jag rekommenderat dig på min blogg. Och snott din toppillustration som marknadsföring. So smack me! :-)

Amanda sa...

Tutt, coooolt. Tack!
(30-nånting, förlåt, jag svarade konstigt på din kommentar. Fick nån slags synrubbning och trodde du & Ms Stiffneck skrivit typ samma)