tisdag 17 november 2009

Party-Mandis filosoferar: Så här kändes det

ena gången jag fick för mig att testa lösfransar.
Andra gången kände jag mig som en salongsberusad medelålders transa (not that there's anything wrong with that).

Men lösfransar kan ju vara så himla sött och effektivt på andra? Finns den nån hemlighet jag inte känner till eller är det bara en olycklig kombination av mina djupt liggande ögon, tafflighet med klister och eyeliner, och rena snålhet? Kör ju inte med lyxfransar av äkta minkpäls som J-Lo precis.

Måste ändå ge tjejen med grudge-fransarna här en eloge för sin sköna japanska horror-keativitet.

6 kommentarer:

30-nånting sa...

Jag är med dig. Har inte fattat alls hur jag ska göra... Men det är väldigt fint på andra.

Amanda sa...

Jaa du... På det dära INTERNÄTT kan man ju se små filmer om hur dom klipper och trimmar och petar och pillar och sätter i små individuella vippor istället för en hel rad. Har gluttat lite och försökt men jag fixar't bara inte. Det ser helkorkat och klumpigt ut och de sitter inte på bra alls.
Och det är ändå inte med allra billigaste skitklistret typ H&M.

Yvonne sa...

Fast långa ögonfransar+glasögon är ingen bra kombination...mina tar emot om jag har glasögonen för nära ögonen...och jag har INTE lösisar. Har aldrig tänkt tanken en gång ;)

Amanda sa...

Mmm, Yvonne, lyllo!
Har också känt det där med solisar nån gång. Är inte missnöjd med fransarna naturen givit men jag tycker det är skitkul att leka lite med smink och sånt ibland.

Yvonne sa...

Nu lät det som om jag hade världens fladdrande långa ögonfransar...så är inte fallet, antagligen är det bara glasögonen som sitter för nära ;) Men jag kan tänka mig att LÖF+GÖ inte går bra ihop :D

Amanda sa...

Säg inte det Yvonne, LÖ är ju ofta ganska böjda och GÖ-bärare kan ju med fördel gotta på lite extra ögonmejk!
;o)