lördag 5 december 2009

Julboxen har kommit!

E är helsåld på must och kräver det numera till varje "festive season".
I år handlade vi från Butik Hemlängtan som bannemej bara blir bättre och bättre. Snabba, pålitliga och prisvärda. Den dag de börjar sälja Lindex barnkläder över nätet köper jag aktier i företaget.
Totally Swedish i London är också bra på kundservice och sortiment men tyvärr har de slutat skeppa dryck och glaskonserver och vi som nästan bara vill köpa must och smörgåsgurka sitter ju i klistret då. Plus att de främst är en fysisk butik och har (förståeligt) superkörigt i december.
Ikea då säger någon? Nej det skulle aldrig falla mig in att spendera en hel dag på att åka dit. Alla våra ikeamöbler har vi köpt online med hemleverans. Dessutom har de så himla konstiga märken på svennematen och aldrig de ostbågar (OLW) eller chips (estrella grill) som jag gillar. Humpf.

Och nej jag är icke sponsrad. Bara ovanligt glad och nöjd.
Skulle jag nån gång bli sponsrad (I wish!) så säger jag till. Man ska veta vad som är reklam och inte.

2 kommentarer:

Tante Jul sa...

Hvis jeg noengang skal til Oxford skal jeg sørge for å ta en tur innom Sverige først og kjøpe ostbågar, julmust og chips til deg. Og smørgåsgurka, om jeg ikke allerede har overvekt på flyet. Da blir du vel glad!

Amanda sa...

hahaha
det var oerhört vänligt!

glömmer aldrig den gången jag moffade största möjliga festpåsen redan på flygbussen från heathrow, den där påsen som är lika stor som en kudde

det är en sjukdom säger jag