onsdag 24 februari 2010

Har jag sagt att

jag tycker det är rätt ljuvligt, den här goda viljan och lekfullheten och korsbefruktande inspirationsbollningen som jag upplever att vi har här i "vårt blogg-gäng"?

Jag hoppas så att nytillkomna och/eller icke kommenterande och/eller icke bloggande läsare vänner inte känner sig utestängda av det.

11 kommentarer:

TUTT sa...

Mmm. Ljuvligt är det. :-)
Säger som Kent: "Välkommen, välkommen hit, vem du är är, var du än är."

formlek sa...

Snällt av dig att tänka på alla dom - för jag tror att det är ett bra gäng. Och vem som helst KAN ju kommentera utan att blogga själva...

formlek sa...

ett bra gäng, bra och MÅNGA (är det dialekt äller, att säga bra när man menar många?)

Marie sa...

Ett speciellt umgängessätt, om man nu kan säga så, är det... som liksom inte ersätter något annat men ändå uppfyller ett behov. Schysst.

Yvonne sa...

Jag kastade ju mig in här hos dig...helt oinbjuden..och visst är det så här att en del känner du sen tidigare och en del inte alls, det är ju det som måste vara kul! Tack för att jag får vara här och tycka ibland.. :)

Amanda sa...

De enda jag känner sedan tidigare/har träffat bland er som kommenterar regelbundet är Carina (f d 'svägerska'), Cissi (min sköna kusin), Formlek (kompis, möttes på gymnasiet) och Tutt (kompis, möttes på högskolan). Har jag glömt nån?
Ja, en fin journalist från Skövde.

Men jag upplever att jag "känner" långt fler, speciellt de som bloggar själva, för då kan man liksom hälsa på där och skapa sig en bild.

Maria Turtschaninoff sa...

Ja jag kom i alla fall snabbt och smärtfritt in! Och är så glad, så glad för det.

Amanda sa...

Nöjet är på vår sida, Maria.

Andasin sa...

Din blogg är en inspiration i sig. Sen är bloggläsande dörröppnare till mångas kreativitet - DET gillar jag! Det går att klicka sig fram från kommentar till länk till kommentar...
Som Marie skrev ovan; "ett speciellt umgängessätt..." det är så sant.
Och så trevligt!

Amanda sa...

Exakt så Andasin. Hej förresten, och tack!

Sköna bilder du gör.

adrenalin sa...

Här är ett så vänligt, personligt, generöst och kreativt ställe att vara på, jag trivs som fisken i vattnet! Tack för att jag fick komma :D Ljuvligt var ordet!