fredag 12 mars 2010

Det är brittiska Mors Dag

på söndag.
Felix vet ju att jag gillar nåt i den här stilen, men vi har givit E order om att en billig bunt tulipaner eller nejlikor redan idag går minst lika bra. Det är mer värt att han kommer hem tidigare.

I övrigt har vi läst alla braiga förslag om teveserier och råddat ihop några olika första-avsnitt som vi testkollat på. Californication gillade jag (blev förtjust i lilla dottern och den kaxiga författargubben, no shit Sherlock?) men inte E så mycket så det får jag nog kolla vidare på ensam.
True Blood gillade vi båda två (har bara sett två avsnitt så säg inte hur nåt går please!!), och jag tror framför allt att E gillar Sookie.
Åter igen, no shit Sherlock?

Vi ska även få låna serie 1 av Carnevale av nån på hans jobb och jag är sugen på Weeds och den där om MC-gänget också. Och Big Love. Så nu har vi lite att göra. Tusen tack!

8 kommentarer:

Yvonne sa...

Ja, True Blood är bra till skillnad mot Twilight-serien, den är för "tonårig" tycker jag. TB är lite som Twin Peaks blandat med V (alltså serien V, minns du?) :D

Amanda sa...

Ja där sa du nåt!
Vi blev positivt överraskade trots upptrissade förväntningar i alla fall.

Tante Jul sa...

Mannen og jeg så hele første sesong av Californication på en kveld. Veldig fascinerende. Men da vi kom til andre sesong var jeg "mettet", tror jeg, og syntes det ble for ensformig.
Å, men kjenner du igjen hun som spiller hun andre unge jenta? Stedatteren? Jeg satt gjennom utallige (nåja, mange!) episoder og tenkte "hvem er hun?" før det plutselig slo meg.

Amanda sa...

Nej Tante Jul, jag kände inte igen henne tyvärr, fast jag fattar vad du menar. Hon hade den där lilla sköna smutsiga indie-looken lite tyckte jag, som typ Maggie Gyllenhaal också har.

P.S. Nu har jag forskat, hon var med i Heroes och som barn i den där sitcomen Fran/The Nanny (ett av barnen):
http://en.wikipedia.org/wiki/Madeline_Zima

Maria sa...

Män som kommer hem tidigt är nästan bästa presenten.
Jag har en man som arbetar mycket så jag blir alltid glad och överraskad om han kommer hem i "normal" tid...

Amanda sa...

Så sant Maria.

Camilla, Sthlm sa...

Glad mors dag! Idag lånade jag ut Styggelsen till svärmor som tyckte mycket om den. Hon skulle upp till Hudik och hade läst ut boken innan Iggesund. :-)

Michaela sa...

True Blood gillar jag mycket. Ska köpa säsong 2 på box och dissar därför sändningarna på SVT (även om det är svårt att zappa när man av misstag ramlar in mitt i ett avsnitt).

Annars gillar jag Doctor Who och Torchwood. Extremt brittiskt. Och helt, helt... underbart.