måndag 22 mars 2010

Fascinerande (?) mamma-sunk.

(Svettkänsliga läsare varnas.)

Varför har jag fått problem med armsvett?

Är det nåt hormonellt som händer efter graviditeeet eller bara för att man ligger i som en f*cking skållad sork helt plötsligt?

Blir det värre för varje onge?

Och, i så fall, vilken deo använder Anna Wahlgren?

Mhv,
Stinko von Svetto

9 kommentarer:

Ms Stiffneck sa...

Det går över. Första året med spädgris luktade jag verkligen jätte-illa. Men som sagt, för mig ebbade det ut. Snart är du som vanligt igen skulle jag tippa.

Amanda sa...

Intressant. Tack! Fast det förgör ju inte mitt liv precis eller så alltså. Vill minnas att jag läst nån annan blogga om samma grej ... Anna?

Yvonne sa...

Ja, inte var det jag ;) Jag har nog inga svettkörtlar nånstans tror jag... :D

Amanda sa...

Lyllo!

Marie sa...

Intressant det där med armsvett:) Ibland läser man något som får en att minnas - just det, så var det ja! Och jag minns väldigt tydligt hur jag hade så stora problem med armsvett förr att jag i stort sett alltid gick i svarta tröjor, där inte ringarna syntes.

Men inte nu! Också ett tecken på att det är hormonellt antar jag? För med förr menar jag innan barnen.

Anna sa...

Jaaaaa...och finnar! Ba "hejhej pubertetsproblem, SOM JAG SAKNAT ER".

/Snor makens deo

adrenalin sa...

Det blev mer efter barnen, värst första året. Fy för den lede vad det forsade ett tag. Så fort lilla skrek började svetten spruta. Sen blev det faktiskt mindre än innan. Eller så är det jag som bryr mig mindre.

Amanda sa...

Mickit intressant.
Då håller jag ut ett tag till innan jag botoxar armhålorna då.
;o)

Ina sa...

Det kan jag nog tycka att det blev. Under tiden jag ammade så svettades jag betydligt mer. Men inte nu.. däremot LUKTAR svetten mer nuförtiden. Att hitta rätt deo som håller svettlukten i schack är ett ständigt pågående projekt. Förut kunde jag ju ha vilken som helst.