tisdag 6 april 2010

Dagens "Bäst i fantasin":

Att åka ensam till Cotswolds och gå och strosa i rufsigt hår och Hunter-gummistövlar och leka Kate Moss och ta in på nån typ av överprissatt spa-hotell över natten och njuuuta och ladda lite.

I själva verket bleve det säkert bara tjafs med kollektivtrafiken och jag skulle hamna i nån liten posh butik med sneda golv och stå och talla på några fula smycken och känna mig lätt bajsnödig och sakna mina pojks och min dator och gräma mig över KOSTNADERNA och för hög mjuk säng på hotellet och bara skit på teve och vakna upp tröttare än när jag la mig med små röda torra fläckar på ryggen och ingen där som kunde smörja.

4 kommentarer:

Marie sa...

Fniss fniss... känner igen det för att jag precis fått en helg för mig själv utan att egentligen bett om det senare i april och drar först storartade planer. Sen tänker jag: vem vill jag egentligen helst träffa under den där dyrbara tiden? En utflykt, en kurs, en spabehandling? Frågan är om jag inte bara vill vara hemma och surfa och ordna upp lite i garderoberna. Hur glamoröst som helst.

De kallar mig Skrållan sa...

Min begränsade erfarenhet av ensamsemesterar (en extra dag i Pamplona i samband med jobbresa) var ungefär motsvarande. Skyhöga förväntningar på hur självständig och spontan jag skulle känna mig, men i slutänden var det bara ensamt och platt. Men nu vet vi det! Nästa gång tar du med grabbarna!

Alley Cat sa...

Jag reser ensam nio gånger av tio eftersom jag är singel. Det är underbart att resa själv! Miljöombytet. Att få rå sig själv på en ny plats. Ta sig den tid man vill på sig att göra det man vill. Sitta och dricka kaffe på ett fik och titta på folk tills man tröttnar. Slippa kompromissa. Slippa bli avbruten. Slippa sällskap om man inte vill ha det...

De eventuella röda torra fläckarna på ryggen har vi som är singlar alltid problem med när de uppstår. Vi inte har lyxen att dela livet med någon som kan smörja in oss på de ställen dit armarna inte når. Låt inte dem hindra dig!

Jag tycker absolut att du ska åka!!!

Amanda sa...

I vanliga fall gillar jag ju ockås att resa själv, åtminstone två-tre nätter. Sen kan jag känna mig lite ensam.
Framför allt ä-l-s-k-a-r jag att flyga & åka tåg & shoppa själv.

Jag tror att skon klämmer på spargrisen just nu om jag är ärlig. Plus att jag känner lite omotiverad skuld för att vara borta från pöjken för mycket om jag inte absolut måste. Men en fin kompis ska bjuda mig på tjejdate + hotellnatt i Brighton i maj. Längtar så innihellvetteeeee.