fredag 2 april 2010

Tack för söta påskhälsningar!

Flingan har ätit tre chokladpluppar och tittat på mig med true love i blicken för första gången i sitt liv.

Jag har sovit en hel natt, och en hel dag, och sen en hel natt igen, med feberfrossa. Jag vet fan inte vad jag heter. Jag vet inte hur jag är navlad. Jag stog och lallade med brevbäraren på svenska med svetten sprutandes så att den stackaren blev orolig. E blev också orolig. Halleluja och tack-och-lov för dagis som kunde klämma in Flingan en extra dag. När jag duschade fick jag russinfingrar på 20 sekunder, så uttorkad var jag. Har just käkat lite lamt rostat bröd och det var fanimmej mitt livs bästa måltid.

Sen ska jag erkänna en ful sak: Om det hade varit E som legt däckad på det här viset - då hade jag blivit sur. Tyckt synd om mig själv. För så reptilkallt kan det hårda, hårda mammahjärtat bli. 'Allt som inte handlar om min bäääbis och mig kan dra åt helvete', typ.
Trevligt.
Inte.

4 kommentarer:

formlek sa...

Oj. Pigga på dig!
Känner igen den där surheten och blivit överraskad många gånger att C INTE reagerar så :S

Amanda sa...

phu! tur att det inte bara är jag ...

Marie sa...

Hihi... precis sån är jag också:) Peter har halsfluss och jag är sur. Men det lät inget vidare med din feberfrossa, skönt att du är bättre! Tror nästan att vi kvinnor får sånt där liiiite värre.

Otroligt fin påskkärring i gårdagens inlägg förresten! Glad påsk på er!

Amanda sa...

Tack Marie!

10 spänn på att det var en immunrespons på Flingans MMR (measels/mumps/rubella)-vaccinering i veckan. Han fick en supermild variant och smittade mig med en inte alls särskilt mild variant. Allt stämmer.