onsdag 7 april 2010

Turbulens i mitt hövve.

Då blir det en spöknatt.
Jajajaaa. Bring it on.

(P.S. Förra veckan var jag övertygad om att vi fick in några grannars frekvens på babymonitorn. Övertygad. Det var en man och en kvinna som pratade lågmält. Klockan var typ tre på morgonen. Att jag inte solkade mina sängkläder då är ett mirakel.)

7 kommentarer:

Yvonne sa...

Det är inte rundgång i den? Monitorn alltså, inte i ditt hövve...

Ann-Katrin sa...

Jag fick jätteofta in flygkommunikation när jag bodde hos mamma och ofta ofta fick vi in andra personer i våra samtal, ibland när man lyfte på luren pratades det ryska liksom på en sidolinje. Skumt...

Amanda sa...

Ibland blir det rundgång om man går för nära "basen" (intill Flingans säng) med "walkie-talkien" i bältet men då tjuter det bara.

Ann--Katrin, det där minns jag från när jag var liten! Svaga spökröster i telefonen ...

Men detta, asså, det VAR ingen dröm. Det var mummel. Men inga av våra grannar jag småbarn/babymonitor. Så det kanske var Poltys föräldrar som var i vår barnkammare och letade efter henne. Vet dom inte att hon ligger och häckar uppe i krypvinden sedan 110 år?

Ann-Katrin sa...

Vem sa något om svaga spökröster...
Ibland kunde vi avbryta dem... (fast ibland var det som du skriver, spökröster)
Konstiga saker hände alltid, och händer fortfarande med mammas telefon. Ibland vad det på svenska men ofta på något som lät som ryska.
Och flyget fick jag in på klockradion. Det var kanske mindre mystiskt...

Johannes sa...

Jag fick ofta in rysk radio genom mikrofonkablarna i replokalen på den tiden det begav sig. Gärna sent på kvällen eller tidig natt. Bärvågorna och utsändningarna varierar med dygnsrytmen.

Men man är aldrig så rädd som när man försöker solka sina lakan och inte kan. Jag drömmer inte några mardrömmar längre. Inte helt utan saknad...

Andasin sa...

Spännande att läsa, glad att det inte är jag ;) Kreativitetsframmanande verkar det nog kunna vara iaf!

Jenny sa...

Just därför jag aldrig skaffade en babymonitor! ;)