lördag 22 maj 2010

Dagens hobby-ytligt: Inte för att jag är bjuden


till SATC2-premiären i London i slutet av månaden eller så, men OM... ja OM. Vad skulle man ha på sig? Vad skulle du ha?

Nu vet jag. Jag skulle ha sliten GAP-jeansjacka över den asymetriska jerseyklänningen från Anthropologe (överst). Exakt samma outfit som jag körde på den där välsignade Rufus-konserten.
Men jag skulle inte ha praktiska skor. Hell no.
Jag skulle ha mina barmhärtigt halvhöga superfina kopior på guldskorna Carrie har här, och som jag blev genuint skitglad när jag hittade. Mina är från River Island, 200 kr, bättre begagnade.

Och nu vill jag veta hur ni skulle se ut kompisar. Med bilder/länkar. I kommentarerna eller i egen blogg. Man får ju drömma va.

4 kommentarer:

Yvonne sa...

Buhu..jag vet inte ens vad Satc2 är... :S Men bekväma skor skulle jag ha i alla fall! :D))

Amanda sa...

Den andra långfilmen baserad på en epokgörande och rolig amerikansk teveserie som hette 'Sex and the City', som vi som försökte 'hitta oss själva' i början av 2000-talet som regel Ä.L.S.K.A.D.E.

Bygger på kolumnisten/författaren Candace Buschnells (f 1958) debutroman/antologi med hennes självbiografiska krönikor från New York Observer. Finns säkert nåt av henne på din lokala bibbla om du är nyfiken.
Själv identifierar jag mig främst med henne eftersom hennes favvorestaurang i London är en jag också gillar skarpt: Mirabelle.
Och för det underbara citatet från hennes alter ego Carrie Bradshaw (spelad av Sarah Jessica Parker):
"I made myself a writer."
*snyft*

TUTT sa...

Jag tar min "nya" Second Hand-klänning såklart! Bilder finns på bloggen.

Amanda sa...

Yay.
SÅ fin din outfit blev!