onsdag 30 juni 2010

Baktanten behöver råd.

Har slängt in 400 g mandelmassa/marsipan i frysen så att det ska gå lättare att riva och surfar nu runt och letar efter nåt göttigt och inte alltför pilligt att baka med detta.

Chokladmoussetårta? Biskvitårta? Slänga i't som bullfyllning?
Göra typ en längd att njuta invid mina rosa pelargoner? (aldrig testat)

Tips please?

5 kommentarer:

30-nånting sa...

Åh, jag har ett toppenrecept på en mastig och god kaka med mandelmassa i botten och vit chokladmousse med lite Cointreau i ovanpå. Jag gjorde små bakelser och bjöd på till min födelsedag. De är toppen att ha i frysen och när de börjat tina lite är de supergoda med lite passionsfrukt till. Synd att jag inte har receptet i huvudet bara...haha

Amanda sa...

mandellmassa + kakao i botten?

låter såååå gott

Anna sa...

Den här är svingod! Brukar dekorera med en massa passionfrukt.

http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=recept&receptid=449&receptname=Chokladmousset%E5rta

Annars tycker det gamla vanliga, små bottnar(äggvita, nypa socker) att lägga bär och vaniljfluff på.

Amanda sa...

asså det ANTE mig att det var den ni brukar köra

(laxen blev schweingod by the way, såsen mä, speciellt efter 1 dag i kylen)

Anna sa...

Underbart!