torsdag 17 juni 2010

"Har du någonsin ätit nåt

och tänkt: 'Det var för mycket gräslök i det här'?
Nä. Just det.
Mer.
MER."
(sa maken.)

Jag klippte fan tills saxen gick ut led.

8 kommentarer:

Jessica sa...

Trodde att gräslök nästan var som ogräs, men tuvan jag fick av grannen ser ut att sakta dö...(Har aldrig påstått att jag har gröna fingrar).
Visst är det GOTT!

Amanda sa...

mmm
med tomat & mjukost

vi är besatta

Ina sa...

Sluta klipp. Bunta ihop, vik ett par gånger på längden och ta en vass kniv och skär. Mycket smidigare, mycket snabbare.

Ina sa...

Jag har en utmaning på min blogg. En no make no fake day-utmaning. Våga vara osminkad. :-)

Tante Jul sa...

Mmmm...
Nypoteter (kokt med dill), matjessild, rømme (gräddfil! Sier Mannen)og masse masse gressløk.

Amanda sa...

Ina, jag hänger på, fast inte idag, har redan hunnit sminka mig.

Ska absolut testa som du gör. Fast det är ju liiite kul att klippa också?

Tante Jul, jaaaa! Fast jag är inte helt superkär i sill.

Alley Cat sa...

Håller med man kan aldrig få för mycket gräslök... Ett tips om du har egen tuva i trädgården är att klippa ner allt i en fryspåse och lägga in i frysen. Perfekt under vintern i kalla såser och omelett!

Amanda sa...

Smart! Tack!

Vi har två stora krukor som verkar 'komma igen' varje år.