torsdag 22 juli 2010

Jag snor ett fint bloggtrick.

Jag stjäl någon annans läsarfrågor.
Hoppas mina två nya förlagskompisar Alex och Isabella är A-okay med denna fräcka stöld.

Hur känns det att vara BB? Bajsy Boy? Jag är inte Bajsy Boy. Jag är BG; Bajsy Girl.

Vilket var din favoritämne i skolan? Svenska, engelska, bild (no shit Sherlock).

Vilken är din favoritstad du någonsin besökt på hela jorden? (ingen från sverige medräknat): London.

Vad har du för bakgrund på din dator? Vet inte, nån blå skit, har alltid nåt program öppet.

Rent hypotetiskt: om Nils skulle vara otrogen mot dig, skulle du kunna fortsätta leva tillsammans med honom då? “kärlek övervinner allt?” Nils och jag har icke ingått i något trohetsavtal. Men rent allmänt tycker jag inte att otrohet alltid måste betyda att man ska gå isär. Men det betyder alltid att något radikalt måste ändras i förhållandet.

När kommer din bok ut och hur mycket kommer den att kosta? Typ januari 2011! Typ 174 kr!

Vilka fem plagg eller accessoarer är enligt dig en kvinnas måsten? En behå som är dyrare än tröjan/blusen/klänningen. De dyraste och bekvämaste skorna du har råd med. Den dyraste och bekvämaste sängen du har råd med (För är du inte i de ena så är du i den andra). En trenchcoat. Ett par mörka jeans som passar din form. I mitt fall GAPs 'long and lean' (who would have guessed it?).

Har du någon äckelrätt som du absolut inte kan äta? Lamm. Tål tyvärr inte lamm, mår asdåligt av det. Men jag gillar't.

Hej Bella! Jag undrar lite om skolan du ska studera på i höst, måste man inte ha avgångsbetyg för att studera där?Och hur tänker du kring dina avgångsbetyg från gymnasiet för om jag inte minns fel så hade du inte tagit in alla poäng för att få behörighet till att studera vidare på universitet? Fattar inte frågan. Jag har fullständiga betyg, det ska man alltid se till att ha även om det svider för stunden. Kämpa! Orka! Fast betalkurser och kalle-anka-kvalifikationer och sånt är ju en annan femma, såna ställen kräver ju oftast bara att man kan pröjsa avgiften.

Vad tycker du om att sola solarium? Du har tidigare skrivit att du solar varannan månad, men nu på senare tid har jag uppfattat det som att du är ganska starkt emot det? Äckligt och farligt. Solade lite i tonåren och tjugoårsåldern men jag tror att min snart 37-åriga fejja talar för sig själv när jag säger: Trust me on the sunscreen.

Vad gör du helst en ledig dag? Äter skräp och kollar på skräp.

Skulle du nånsin kunna plastikoperera dig? Ja, jag plastikopererade mig faktiskt igår. Fick nio pluppiga födelsemärken borttagna. Men inget drastiskt, och framför allt inte i fejset.

Hejsan :) Jag undrar hur mycket det kostar att träna på balance? Jag har tittat på deras hemsida och de har mycka roliga pass men det står ingen om priser. Förstår inte frågan. Jag tycker att folk som tränar verkar bli sjuka och trötta så ofta så sånt håller jag mig borta ifrån.

Hej Bella! Hur kommer det sig att Emelie slutade som din assistent? Det är nog inte bara jag som är nyfiken! Emelie är inte min assistent. Felix heter min assistent. Han är helt oduglig men mycket snygg.

Hur orkar du vara så positiv i stort sett hela tiden ? Fattar inte frågan. Jag är negativ i stort sett hela tiden.

Jag vet att du har en väldigt varierad smak när det gäller musik men vad tycker du om svenska artister? T ex Robyn. Älskar Robyn! Gillar även Wannadies, Tommy Körberg, Monica Z, Olle Adoplhson och Karin och Anders Glennmarks "Kall som is".

Puss!

3 kommentarer:

Yvonne sa...

Hahaha! Du har iaf bra musiksmak! Herr Körberg såg jag ju igår...han är BRA! :)

Amanda sa...

Å vad kul, han har utstrålning och verkar ha skön humor också (säger jag baserat på Stjärnorna på Slottet).

Yvonne sa...

Ja, han har verkligen självdistans (tror jag, om den inte är spelad) och humor och en uuuuunderbar röst! :) (säger jag, baserad på upplevelse lajv på Cafe August)