fredag 16 juli 2010

Spelsommar.

Siren Blood Curse - har fått sluta, det var bara FÖR obehagligt. Att spelet är så gammalt och kantigt och ryckigt vid det här laget gör absolut ingenting - men atmosfären blir ÄNNU otäckare.

Red Dead Redemption - har fått sluta mitt i på grund av Felix-effekten (ie han har pajat skivan). Ska få låna av en kompis när han är klar.

Brütal Legend (med Jack Black) - E köpte igår för en spottstyver (fick mängdrabatt när han köpte presenter till jobbarkompis) och vi började så smått på kvällen. Oj! Glädjefyllt, ironiskt - we're in love. Rock on!

3 kommentarer:

30-nånting sa...

Haha, Brütal legend hade E hemma och frågade om vi skulle spela. Sedan visade det sig att han menade att jag skulle titta på när han mejade ner allt och alla. Jag var inte så impad...

Däremot undrar jag om det här manliga klimakteriet. När startade det för din E. Min E skyller fortfarande på graviditetshormoner drygt ett och ett halvt år senare. Är det klimaktieriet i ett tidigt stadium tror du? (Han fyller 33 i höst)

Amanda sa...

Haha

Jag har känt min E i snart 10 år (sedan han var 29) och han har alltid varit blödig men det blev värre vid 35 har jag för mig.

Ina sa...

Åååhhh!!!

Jag har inte spelat på evigheter. Vet att jag bara tokfastnar och har inte tiiid. (men det kliar i fingrarna)