fredag 27 augusti 2010

David, min David.

Nej, detta ensidiga svärmeri visar inga tecken på att svalna.
Jag trånar och suktar och blir vid min läst, och det är ju gott så.

Men i ett annat liv, det säger jag dig bara David;
I ett annat liv hade du och jag sprakat.

Obs: Film med ljud.

P.S: Vi tar en till bara för att det är fredag: Homeopatiska akutmottagningen.

6 kommentarer:

Arild sa...

Oh, he´s naughty, in every sense that David :)

Amanda sa...

Indeed.
Oxford boy too.

adrenalin sa...

Oj oj, ditt frikort?

Amanda sa...

Det där med frikort fattar inte jag riktigt. Är det bara på skoj? Har aldrig fattat om det är nåt folk säger bara på skoj, jag menar SÅ stor är ju inte världen.
Alltså, tänk vad pinligt om chansen verkligen kom och inte frikortet var intresserad likom? Eller om man typ blev kära på riktigt? Är det det frikort innebär, att ens gamla partner måste liksom bara TA den grejen under ens återstående 36 år i livet? Jag ba' "Jaha, nu vill jag alltså äta kakan och ha den kvar här E, så nu sticker jag och David Mitchell till Mauritius över jul och nyår och i mars åker vi på hans mammas sjuttioårskalas, bara så du vet."

adrenalin sa...

Frikortet är definitivt på skoj. Ett sätt att säga att man tycker att någon är attraktiv, utöver det vanliga. Min mans frikort är Milla Jovovic, betvivlar att han skulle våga säga halv sju om han träffade henne på riktigt. Första gången jag hörde det var i ett vänneravsnitt och då var det nog mer frågan om ett engångsligg. Tänk om man nu lyckas snärja sitt frikort, och han har dålig andedräkt och är jättekorkad, huvva!

Amanda sa...

Haha, exakt.
Nä jag fattar ju att det är på skoj men jag vill ändå veta vad REGLERNA är liksom.