fredag 3 september 2010

Det säger en del om mina internet-vanor

när jag tolkar förkortningen FB som 'Flashback' och inte 'Facebook'.

Vem f**n var det som tipsade mig ursprungligen? Jag vet att det var här, back in the day, när jag filosoferade lite över vad Don Bennechi kunde tänkas göra nuförtiden. Anna? Adrenalin? Era underbara små skabb.

Och DÖM om min stolthet när det visar sig att min första bokjävul har en fb-tråd! Nu väntar jag bara på att nån gammal boyfriend ska droppa in med lite sköna sjuka hintar om huruvida jag tar den i tvåan också. Fast... det är nog att ha en aning höga tankar om sin egen betydelse.

Under tiden fortsätter jag att läsa alla hemsnickrade teorier om Mats Alm. Typ 27 000 fascinerande fb-sidor.

7 kommentarer:

Yvonne sa...

Jag är också FB-torsk..inte de mest obskyra sidorna, men lite allmänt skvaller och så ;) En del trådar är ju faktiskt roliga också! Och har din bok en tråd där? Det har jag missat faktiskt.
Mats Alm, ja...vad ska man tro där?
(jag är inte medlem på FB, bara läser. Däremot Facebook är jag medlem i.)

En Lisa sa...

ja, fl'shback, sicket syndens näste.
hänger också där ibland och läser bara de skvallrigaste trådarna. måste alltid gå in när jag sett löpsedlar av typen: känd artist misshandlade sin fru. skyller på min journalistbakgrund.
på fb ligger "sanningen" ute efter en kvart. häromveckan tillbringade jag väl en timma eller två om att läsa om tomas di leva. fascinerande. och vad misslyckad och smutsig man känner sig efteråt.

Amanda sa...

Jag är seriöst imponerad av en del skribenters 'detective skills', ja. Fattar absolut att journalister kollar en del där.

Ina sa...

Åh, jag vet. Jag är också fast på Flashback. Det finns så otroligt mycket intressant (och värdelöst pladder) att läsa som kan hålla en sysselsatt och förundrad i timmar. Veckans brott-tråden är min favorit.

adrenalin sa...

Haha, ett litet skabb, vilken komplimang ;) Man är väl en nyfiken jäkel, men jag läser sällan där nuförtiden. Dels för den smutsiga känslan. Men mest för att jag inte hinner längre. Och för att min arbetsgivare spärrat...Medan Mats Alm satt häktad hittade jag hans Facebook-sida, den var inte låst och han satt ju i förvar... Och jäklar vilka onda kommentarer folk hade skrivit på hans wall! Nu ska jag in på Fejjan och gå med i Styggelse-gruppen!!!

Amanda sa...

Ett litet UNDERBART skabb sa jag men det valde du att inte ta till dig. ;o)

Finns det en Styggelsen-grupp på fejjan?
Du driver med mig.

Klär dom ut sig till syster Eva på allhelgona?

adrenalin sa...

Åhh, nu tar jag åt mig. Och nej, jag missuppfattadde, fb-tråd tolkade jag som facebook-tråd (eller grupp). Men idén med att klä ut sig till syster Eva är både tilltalande och motbjudande på samma gång. Men vi är i alla fall några som gjort tummen upp för boken! Amanda Hellberg-gruppen bildas efter din andra bok förutspår jag, och bildar ingen den får jag görat själv!