fredag 22 oktober 2010

Hello ost lovers.

Vi har varit på ett par bröllop de senaste åren där paret skydde sötslisk och krokant till förmån för en stylish ostpyramid på vackert tårtfat som avrundning. Tydligen TRÄNDIGT eller nåt.

Hur som helst: Himmelriket om du frågar mig.

Shit.
Sugen jag blev nu.
Ids vi in till saluhallen och trevliga ostdisken?

7 kommentarer:

TUTT sa...

Åh åh åh! Du vet att jag ÄLSKAR ost, och det är mycket jag skulle be mina vänner göra för att få tillgång till god ost. Som att typ dejta en fransman eller nått. Pöss!

Arild sa...

Aaahh! Det märks att du bor i England. I Sverige äter man inte såna ostar om man är gravid. Daaangerous!
Men jäklar va gott det ser ut!
En mögelost och äpple i klyftor och fredagen är fixad. Möllenöh!

http://sv.wikipedia.org/wiki/The_Pling_%26_Plong_Show_%28TV-serie%29

En Lisa sa...

Och en intressant särskrivningsfråga du lyfter här: Hur gör man med sammansatta ord där ena halvan är svensk (ost) och andra halvan engelsk (lovers)?

Colombialiv sa...

Himmelriket!

Johannes sa...

@ En Lisa: Jag behöver inte ens räcka ut handen och öppna min Svenska Skrivregler. Man använder bindestreck om det är så att det utländska ordet är förhållandevis "nytt" eller ännu inte väletablerat. iPop-lurar men hockeyklubba :-)

Amanda sa...

Tutt, well i NEVER?

Arild, jodå, dom är på hugget med listeria här okså...
(lite oklart varför egentligen eftersom all smörgåsmat är lika 'farlig' - för ALLA - och endast 2 gravida listeriaförgiftas per år i Sverige, oklart hur det gått för dessa foster. Men det finns väl ett visst mörkertal får man anta). Rekommenderar socialstyrelsen fortfarande att alla havande ska avliva sina katter btw? ;o)

Lisa, jag tänkte liksom att eftersom de engelska orden var i majoritet i meningen så fick det bli engelsk särskrivning.

Arild sa...

Alla katter ska avlivas i hela landet! Nytt påbud från socialstyrelsen. Man kan bli allergisk. Och ja, katter bajsar också; ta inte i bajset och framför allt, ät inte av det.

Tack för särskrivningsregeln, J och A.