tisdag 9 november 2010

Skitstolt och rörd (bu hu-huu)

över att få vara med i dagens fina radioprogram om utsökta skräckböcker.
Lyssna gärna till vad superstar-bibliotekarien Siska säger om min debut Styggelsen här.

(Speciellt kanske för den som inte vill/ids läsa mig, men ändå vill ha ett hum om vad det är för bokdjävlar jag försöker skriva egentligen.)

8 kommentarer:

Iréne S Räisänen sa...

Har just lyssnat på radioprogrammet. Intressant! Blir riktigt sugen på att läsa din bok.

Amanda sa...

Tack!
Siska pratade verkligen otroligt bra om den.

Sara sa...

Åh, vad fint! Älskar Siskas radioröst!

Pål Eggert sa...

Siska är jättebra :)

Emma sa...

Hej Amanda. Jag tycker du har en jättefin blogg, med bra inlägg, personlig inte privat som det heter. Blev väldigt inspirerad av att läsa din bok efter Siskas prat. Och det slog mig att du inte "promotat" din bok/böcker så hårt på bloggen. Klart du gjort reklam för dem. Men var inte rädd att göra det mer, du skriver ju bra! :) Glad festivus!

Amanda sa...

Tack Emma!

Men alltså, detta är ingen reklamblogg. Mina meriter som författare och verken i sig får tala för sig själva, och hitta fram till dom som är intresserade (och fattar grejen, och gillar vad jag försöker göra) ändå på något vis känner jag.

Jag tycker ibland det är mycket nog när jag länkar till intervjuer, recensioner osv. Me, me, meee, nerkörd i din hals, liksom. Fy.

Chrissan sa...

Lyssnar på Radioprogrammet nu.. helt suveränt fängslande bra. Den boken - Styggelsen och Döden på en blek häst (när den kommer ut) kommer jag att köpa. tomycla

Amanda sa...

Hej Chrissan!

Tack, det var roligt att höra.