torsdag 6 januari 2011

Sånt jag undrar.

När man micrar nåt med senap i, varför blir det då ett sånt jädra sprak-party i micron?

8 kommentarer:

Hanneles bok-paradis sa...

man ska inte värma senap :)
Tror jag.

Perny sa...

Den innehåller kanske tungmetal

Amanda sa...

Nähä, men gräddsås då?

Och dijon-, smör- och örtröran jag brer på 'franskt rostat bröd', under ostberget?

Amanda sa...

(Och please, en brasklapp i förskott: Här betackar vi oss för kommentarer av typen "Nämen fy, mikrosar som är så DÅLIGA för MAAATEN och NÄÄÄRINGEN."
Två saker säger jag som svar på sånt:
1) Du borde gått längre i skolan.
2) Varför är alla "näringsfantaster" alltid så JÄVLA SJUKA JÄMT?)

adrenalin sa...

Hur ska man annars värma? Långsamt i ugn? Det är ju dåligt om något! Well well, är det korn i senapen som sprängs i micron? Tror att det sprakar när det kokar för hårt om du förstår vad jag menar? Det är ju alltid när man värmer fyra matskedar barnmat lite för länge som det börjar spraka o fräsa, inte när man värmer en halvliter soppa. det lilla vatten som finns i senapsklicken börjar fläckvis tokkoka pga det stora tillskottet av energi som egentligen är anpassat för större volymer? Eller vi kanske inte pratar om samma sak ;)

Amanda sa...

Ah, the voice of reason.
Exakt, EXAKT.

Nä inga korn, jag snackar slät, fransk. Du har säkert rätt i att det är en volymfråga när jag tänker efter.

Mvh,
Näppeligen svaga fyror och treor i NO-ämnena

Ina sa...

Samma sak med frysta hallon. Det låter som att man har satt en bomb i micron.

Amanda sa...

ooo
intressangt