torsdag 1 september 2011

Höst-stumpor i höst-strumpor.
14 kommentarer:

30-nånting sa...

Fint. Det är faktiskt väldigt mysigt med den här fina delen av hösten. Och Greta - vilken liten juvel! Hon ser så stor och mogen ut jämfört med Molly.

Amanda sa...

Ja vi fattarn'te vad som hänt. Lilla G kan i princip krypa (åla) & typ stå själv om hon får luta sig lite. Klänningen är för 18 mån (hon är 6 mån)! Sinnes.

30-nånting sa...

Ni har barn som utvecklas snabbt helt enkelt. Och vi har motsatsen, haha.

Amanda sa...

vet inte det jag. möjligtvis tjocka. tycker de verkar rätt pucko ibland dock, jag menar hur svårt är det att prata rent.

;-D

6-barns mamma sa...

Så söt Greta är, ser så höstfin ut!

Maria Turtschaninoff sa...

Vår son är likadan, alla kläder måste vara för halvåret äldre än han är (minst) och han har nio tänder då de flesta i hans ålder har 2-4 och han är överallt hela tiden och superfysisk (vilket hans ömma föräldrar INTE är). Men något ORD har han ju ännu inte sagt...

Greta är för övrigt adooorable. Apropå kläder: jag skulle gärna klä vår E lite public school preppy sådär, ibland på skoj. Men hittar inte sådana kläder. Har du, o fashion guru, några bra nätshopstips?

Böckerx3/Metta sa...

Älska hösten och medföljande snygga och mysiga kläder! Ni är jättefina, båda två :)

Amanda sa...

Felix har nästan bara begagnat från ebay. Alltid snickarbyxor från MiniMode (Boots eget klädmärke) eller Next.

Hans vintage/preppy-jumprar & slipovers kommer från The White Company och GAP.
Söta linneskjortor, tröjor & mössor från Monsoon.
Hattar & 30-talskepsar från H&M.

Men Lindex brukar ha söta pojkkläder i nostalgistil på sommarhalvåret!

Zara baby har mycket madicken-kläder till flickor (nästan too much) men på pojksidan är det nästan bara "trendigt"/popsnörestilen tycker jag.

Amanda sa...

P.s: Tack!
Greta har dock dåligt med tänder. Förmodligen för att jag är en vidrig morsa som inte ammade henne så mycket.
(Eller ... host-host ... alls.)

TUTt sa...

Jättefin stass på Greta! :-)

Maria Turtschaninoff sa...

Hör tänder och amning ihop? Skulle tycka det praktiska vore tvärtom - AJ säger jag bara (tandmärken i bröstvårtan VARJE gång nuförtiden...)

Tack för tipsen! Här skall det stylas bebi.

Amanda sa...

Alltså ingen aning men det är de två största skillnaderna mellan dom: att han fick tänder tidigare + att han ammades. Kanske inte hänger ihop alls. (Hon är tidigare i allt annat + mer tillfreds.)

Ingela W sa...

Jag har inte ammat min son alls heller (förutom tre-fyra droppar råmjölk och hans tänder har exploderat fram i hans lilla mun. När jämnåriga hade fyra tänder hade min Enzo över tio... och sedan har de bara fortsatt, nu är han uppe i sexton gaddar till sina 18 månader. Säkert helt normalt att vara både tidig och sen, men det har nog inte med amningen att göra. Vore ju schysstare av naturen om det vore tvärtom, sena tänder vid amning. Kan ju inte var så skoj det där med någon som hugger en i bröstet med vassa tandsingar. :)

Amanda sa...

hehe, exakt Ingela ...