fredag 14 oktober 2011

Jag har inte redigerat klart

men mitt hem är i alla fall fasansfullt välstädat.

Hoppar ner i brunnen igen nu, ville bara tipsa snabbt om denna bloggen, herregud, varje gång det är uppdaterat får jag förälskelsepirr nästan.

10 kommentarer:

T sa...

Har du sett vad som händer om man klickar på ditt understrukna "men"? Då kan man typ beställa en kvinna från Ryssland.

T sa...

Och om man klickar på ordet "kvinna" i min kommentar kommer man också till en skabbig dejtingsida.

SCARY!!

T sa...

(Sista kommentaren angående deta men annonsen flyttas runt - just nu finns den som länk till din information om "Snoring Beauty".)

T sa...

(Oh my God. Kollar min gamla blogg och ser att annonser har smygits in på samma sätt i den. Man får liksom intrycket att den som ansvarar för blioggen medvetet länkar till de där annonserna.Fult av annonsörerna.

Fuck mammon!)

Amanda sa...

Hej och välkommen T!
Mitt understrukna "men"?
Nu fattar jag inte hur du menar, låter konstigt.
Hoppas det löser sig!

T sa...

Oj. Nu verkar det som om jag inte har alla hästar i hagen. När jag var inne på din sida i morse var ordet "men" i ditt översta underlägg understruket - som om du medvetet länkade till en sida. När jag klickade på ordet dök det upp en annons om ryska kvinnor. Någon minut senare var ordet "beauty" i "Snoring Beauty" understruket, och en liknande (kanske samma) annons visade sig där. Nu, många timmar senare, ser jag inte understrukna ord på din sida men jag ser det här i ditt kommentarsfält, i min översta kommentar. Ordet "kvinna" är understruket och kopplat till en annons. Helst sjukt! Gäller nog inte bara "blogger" utan jag ser att min gamla övergivna blogg på "blogg.se" exempelvis har ordet "sko" understtruket - och en länk till skoförsäljare.

Magnus sa...

T - jag gissar att du eventuellt har fått något virus/trojan på din dator / webläsare.
Testa en annan webbläsare t.ex. http://www.getfirefox.com eller http://www.google.com/chrome/

(Jag har inte lagt in någon länk ovan, kopiera texten och klicka inte på den)

T sa...

Magnus: problemet kan alltså ligga i min dator/webbläsare? Oj, den tanken slog mig aldrig. Har nu bytt till google chrome och nu är inga ord understrukna här. Tack så jättemycket för tipset! /T (som i Teknisk imbecill)

adrenalin sa...

Vilket fantastiskt litet drama! Kommentarerna här blev bara mer och mer spännande, för att sedan få en oväntad upplösning! Precis som en god bok!

Anonym sa...

Läste med behållning dessa kommentarer under blogguppehållet.. Som en liten skräckhistoria i sig. Usch vad man kan råka ut för.. /Anne