söndag 15 januari 2012

Yes! Jag är årets vinnare i curling!


Sonen hade sett några på leklandet som åt ROSA cupcakes förstår du, och det såg tydligen så himla my-hy-hysigt ut.

Så. Ge mig min medalj nu.
(Obs han åt lördagsmiddag också. Ca 3 gram middag.)

6 kommentarer:

Tante Jul sa...

Dyyyyktig mamma!

Amanda sa...

Ja. Speciellt eftersom jag åt ca 3 kg middag.
(dock inget 'piiink')

Tante Jul sa...

Du, hvordan gjør du kapittelinndeling i manusene dine? Setter du bare inn linjeskift slik at en kan skifte side ved en senere anledning, eller lager du helt sideskift for nytt kapittel?
Jeg tenker at om en sitter og får teksten til å ligne en bok mest mulig og så etterpå endrer font, eller bredde på margen, eller setter inn en setning til i et tidlig kapittel, så vil alle senere kapitler forskyve seg. Det er kanskje ikke så lurt?

Amanda sa...

Jag vill att det ska likna en bok så mycket så möjligt så fort som möjligt så jag gör ny sida för nytt kapitel. Numrerar.
Flyttar till och med ner markören så att halva första sidan på nya kapitlet blir tom, det ser proffsigt ut och gör det hela mer överskådligt.

Men allt förskjuts ju hela tiden som du säger, så den där layouten sitter jag och fixar till på slutet.
Och sedan igen, och igen. Och sedan ser jag att jag missat någonstans så att min redaktör fick en manusversion där två rader från ett kapitel hamnade på samma sida som det nya. Men det GÖR inget. Det är mest för min egen skull. Hon 'sätter' manuset i perfekt layout sedan när texten är helt klar.

Tante Jul sa...

Takk! Det føltes liksom så fint når jeg fikk all den luften mellom kapitlene, selv om sånn omtrent alle kapitler sluttet bare to linjer inn på siste siden...

Nå har jeg forresten bestilt Tistelblomman på tanum.no! Gleder meg!

Amanda sa...

Och nu blev jag sjukt nyfiken på ditt bokprojekt.