söndag 22 april 2012

Mmm... Läsandet ja.

Går väl sådär. Är på s 69 av Simonas Överenskommelser, s 11 av Sannas Dubbelexponering och s 1 av Marions Varma kroppar. Samtliga är helt jävla lysande. It's not you, it's me.

8 kommentarer:

Christin sa...

Jag är likadan, mest hela tiden, liksom väldigt kräsen som läsare. Och det tycker jag är tråkigt :/ jag vill bli bättre på att läsa! När det är semester brukar jag å andra sidan komma ikapp...

Du, jag gillade din bok Styggelsen så väldigt, och tänker börja flagga för att den kommer i nyutgåva, med omslag som matchar de två andra. Vad sägs? Kan ditt förlag nappa på något sådant?

Amanda sa...

Christin, det är inte att jag är kräsen, bara ofokuserad liksom.

Rätt tänkt om Styggelsen: Förlaget har just meddelat att första upplagan är helt slut i princip, planerar ny utgåva (med nytt omslag) i höst!

Christin sa...

Jag misstänkte det, att ditt småläs var tillfälligt, men mitt är det inte, och det skäms jag lite över :O

Ha! Roligt att höra, det med Styggelsen! Jag pratade om den med lite Akademibokhandlare under min releasefest, och de vart lite missnöjda med att den bara går att få tag i på bibblan. Nu blir vi alla glada! :)

Perny sa...

Känner igen det där. Jag själv hade en ruggig hög som jag påbörjat men av olika anledningar inte avslutat och det berodde inte alls på böckerna utan på mig.

Emma sa...

Och en av de där akademibokhandlarna var ju jag som instämmer i Christins hyllningskör och hoppas att förlaget skyndar sig men ny upplaga!

Tack för en fin releasefest Christin!

Christin sa...

Hej, Emma!! *vink vink*

Simona sa...

Men wtf? Jag trodde du redan läst den! Nu vill kag genast ha Styggelsen. Puss!

Amanda sa...

Simona, det har gått jääääkligt sakta framåt. Sakta men säkert dock! Livet tog över helt enkelt.

Som sagt: Det är INTE du, det är jag.
: D