tisdag 19 juni 2012

Guldkant.

Ikväll sticker jag hit på förlagsmiddag.
Restaurangen heter Clos Maggiore.
Staden heter London.
Lyllos mig.

7 kommentarer:

Tante Jul sa...

Å, så herlig. Kos deg, det har du fortjent!

Musimus Maximus sa...

Fancy! Vad gör man egentligen på en förlagsmiddag? Schmoosar De för författarna/pratar man projekt i en lite trevligare miljö?

-Alltså, för oss obetydliga små skribenter som inte omfattas av förlagens "expense accounts" ;)

Hoppas att kvällen var givande på alla sätt och vis! :)


*Lite orelaterat: hur håller du(/alla ni andra?) kreativiteten i schack, om du ens känner att du måste göra det? Bör man ens försöka begränsa det, med risk för att förlora bra material?
Nästan 85-95% av tiden går karaktärer och handlingar lösa och härjar i huvudet = man är i princip inte fullt mentalt nåbar under tiden. Vilket går ut över ens relationer, om man nu har kvar någon sådan… Typiskt rookie? Eller är det bara att tuta & köra? Tar annars tacksamt emot tips.

Anonym sa...

Tack! Nej jag smörar inte men det är vanligt att medelstora o stora förlag bjuder på nån fest, lunch och boksläppsfest ibland. Jag kan ju i princip aldrig resa till en sån grej så då brukar jag och förlaget försöka ses om de ändå är i UK. Om att ha många ideer: bra! Sktiv ner o spara alla tankar o karaktärer, man vet aldrig när det dyker upp nån ide till ett romanbygge där de kan passa in! /Amanda

Ingerun sa...

Ser himla mysigt ut!

Anonym sa...

Grattis! Vad blev det för mat??? ;D

Amanda sa...

Fågel för hela slanten för mig; friterad ankrillette med rabarberkompott till förrätt + majskyckling med sommarprimörer till varmrätt.
Gott!

Musimus Maximus sa...

Åh - tack, tack! Blev lite kusinen-från-landet-fråga.