lördag 23 juni 2012

Stänger butiken några veckor.

Simma lugnt!

15 kommentarer:

30-nånting sa...

Ha en fin sommar!

/nina sa...

Då ska jag ta itu med mossan med sonen. Fast han tycker den är läskig. Hans kommentar efter två kapitel: den har ett himla bra språk, mamma!

Han är 10. Jag är stolt.

Johanna sa...

Glad sommar själv! (Även om jag tycker det är trist med blogginnehåll, men jag har full förståelse att man vill ha. Plus har det själv ibland. Så nevermind om hela den här parentesen.)

Johanna igen sa...

Herregud, menade ju UPPEhåll, inte INNEhåll. Det är dags för semester, det märks.

Anonym sa...

Önskar dig en fin sommar med de dina! Kram från en som hänger på låset i aug! //Anne

A-K sa...

Hoppas att du får en underbar sommar :)

Kram

Anneli sa...

Önskar dig en riktigt härlig, avkopplande, varm och skön sommar!

Susanne B sa...

Ha en fin sommar!

Johannes sa...

Du hinner säkert kolla in detta: http://www.bokus.com/cgi-bin/P_campaign_show.cgi?c_id=87950&utm_source=Apsis&utm_medium=Nyhetsbrev&utm_campaign=20120628_f%c3%b6retag

Musimus Maximus sa...

Trevlig Sommarpaus med mycket inspo!

Och så kanske det är skojigt att veta följande; var inne på mitt bibliotek och skulle låna hem Tisteln - två ex, utlånade. Sökte på samtliga Amanda Hellberg (måste ha någon spooky shit i sommar liksom!) – vartenda ex utlånat till augusti. Surt för mig, YAAAY för Amanda! =)

Toodles lassie! *ruggig skotsk dialekt*

Edgrenskan sa...

Jag sommarryser med din "Döden på en blek häst"....
Trevlig sommar/Maria

Anonym sa...

Strunta i att de är slut på biblioteket!!! Det är jättelätt att hitta Amandas böcker att köpa. Och billigt. Alla finns inbundna, Döden på en blek häst finns som pocket, till och med på ICA MAXI som sommartips på stranden.

Anonym sa...

Saknar dig!

Musimus Maximus sa...

@ Anonym 7:e juli
Nu är man tyvärr en fattig författare som väntar på svar från sin agent. Annars hade man ju stöttat genom att köpa! Men lite fikapengar blir det för författarna även om man lånar deras böcker (väldigt många ggr). :)

@ Amanda
Okay, det blev en WTF-moment när jag igår till slut fick tag på DÖDEN PÅ EN BLEK HÄST. Disregard slutraden i förra kommentaren! Hade ingen aning om Jacks existens, det skotska där uppe var bara ren slump.
Creepy coinkydink.

SKRIVARFRÅGA (om du har lust, efter semestern) ———>
Hur skulle du gradera DPEBH på en skräckskala 1-10, med dina andra verk som referensramar? Och blev just den boken vad du hade tänkt dig – dvs tänkte du "this is some seriously spooky shit" när du skrev, eller var det främst Maja Grås mognad som du fokuserade på, och så slank det med lite lagom rys-mys? Fiskar väl efter om slutresultatet blev mildare/något annat än vad du egentligen hade tänkt dig.

Övrigt: "Birgittas sista dag i livet var inte anmärkningsvärd. Utom själva slutet då." Textbook example! :)

Anonym sa...

Snart, snart, snart är det första aug! Så bra! Du är så välkommen åter! :-D //Anne