torsdag 1 november 2012

Ja! Jag gör det!

Nu testar jag nåt jag aldrig gjort förut, bara hyllat.

Jag måste sparka mig själv i baken så jag hoppar på NaNoWriMo!

Vem mer kör i år?

Pepp, tips och glada tillrop mottages tacksamt. För jag är rädd och skakig nu. Känns som om jag skrivit på att gå med i Främlingslegionen eller nåt. Bye bye familj och gamla livet. Och bye bye varje-dag-bloggande på ett tag. Vi ses på andra sidan. Håll min hand.

22 kommentarer:

Markus sa...

Jag kör även i år. Målet är att få ihop mer ord än förra året och att inom tio år nå de 50.000 orden.

Kul att du hoppar på NaNoWriMo, då jag tror att det var i din blogg jag läste om NaNoWriMo första gången. Lycka till! :-)

Agneta sa...

Jag tror att det är en jättekul grej! Kanske är jag med nästa år. (Men jag har lite svårt att göra saker på beställning, jag vill bestämma själv.) (Vilket är anledningen till att det aldrig händer något)

Lycka till!

Alley Cat sa...

Men va kul! Måste man skriva på engelska eller hur funkar det? Jag skanske skulle ta tag i mig själv och hoppa på jag med... Hmmm!

Christin sa...

Jag försökte pröva en gång, vet inte varför jag inte satsade helhjärtat för där finns en hel värld av pepp och skriv. Du gör helt rätt som går med, du kommer lära dig något ;)

Oroa dig inte, somliga böcker är ju för sjutton svårare att klämma ur sig än andra, och ändå har det sällan något med kvaliteten i slutet att göra, ändå!

Kram och lycka till!

Amanda sa...

Jag skriver på svenska, det går säkert, eller?
Tack!!

Hanna Lans sa...

Jag var med förra året men nådde inte ända fram. Vilket språk du skriver på spelar ingen roll, du lägger själv in dagens ord-skörd i systemet. I år kör jag en egen variant, NaNoEdMo, dvs redigerar ett existerande manus. Har delat upp det i 30 delar och tar en del per dag. Hoppas jag har disciplin nog. Hejaheja!

Tid att skriva sa...

Jag kör! Fjärde året i år och jag hoppas på en första vinst. Jättekul att en av mina favoritförfattare hoppar på ;-P Lycka till! Det finns massor av pepp att få i Nano-landet.

Ann-K
(Minadina i Nano)

Tante Jul sa...

Jeg er med i år igjen. Det gikk jo strålende i fjor, men da var jeg sykmeldt hele måneden og hadde ikke så mye annet å ta meg til. Vi får se hvordan det blir med full jobb og forestående Spania-reise...
Gøy at du blir med! Skal vi være writing buddies? Jeg er Tante Jul i NaNo også.

30-nånting sa...

Heja dig!!!

Maria Turtschaninoff sa...

Jag är med i år igen men har haft en rätt skakig start...

Lisa sa...

Lycka till! jag minns ktt deltagande 2010 med både stolthet och fasa. Nådde nästan ändå fram men valde att skriva i en genre som inte är jag.

Monica O Kolkman sa...

Jag är med för tredje året i rad. Första året gick jag i mål, andra året stupade jag vid 38000 ord (vill minnas att jag fick en massa refuseringar i samma veva).
Ett tips är att skriva rejält i början, mer än 1667 ord per dag, för att skaffa sig en buffert för dagar man inte hinner skriva (de kommer!)
Lycka till!

Hanna sa...

Ja! Heja!

Det blir mitt åttonde år om jag bestämmer mig för att köra (jaja, kanske lite sent att fortfarande vela...). Att nå 50000 ord har visat sig ingen konst alls, men att ta sig därifrån till något läsbart har visat sig ursvårt. Letar nytt angreppssätt och har inte riktigt hittat det. Än.

Men, heja! Och heja till alla andra här bland kommentarerna som ska skriva NaNo. Go you!

Janina Kastevik sa...

Wow! Heja!

Andra intryck sa...

Kör hårt! Jag var med förra året, klarade ordflödet men tyvärr förkastade jag sedan all text. Kanske blir det en bok i framtiden =)
Lycka till!

Marie sa...

Jag försökte förra året, men höll på med massa andra projekt samtidigt. Fick ändå en bra kick!

I år tjuvstartar jag med 9000 ord på senaste projektet...

Håller gärna handen:-) Lycka till!

TUTT sa...

Heja heja heja!
Vi håller handen, även om våra händer är fulla med gröt. Det kladdar ju gött på tangenterna och skapar säkert storverk! Lycka till, Mandis.

Anonym sa...

Jag testar för första gången; mål blir nog komma på något som är bra. Ska försöka fortsätta skriva varje dag, och hoppas bli nöjd med åtminstone en liten del av allt. /Essie

Katinka.billelindahl@gmail.com sa...

Jag är med, finns du på facebooksidan? Nanosweden

Christina Nienhardt sa...

Jag är med för första gången. Tycker det är väldigt kul för jag skriver i alla fall! Sitter inte bara och tänker att jag ska skriva.
Jag är bara en författarwannabe men man måste ju börja på nåt sätt.
Gillar din blog jättemycket by the way! :-)

Amanda sa...

Jag finns inte på facebook tyvärr!
Och fyra dagar in har jag fått ihop typ 2000 ord ... men som sagt, skriver i alla fall!

Anonym sa...

Lycka till! Jag var så sugen på att gå med i år men jag var borta första delen av november så jag gav upp. Nästa år!