måndag 3 december 2012

Det är inte rimligt

att jag blir så arg att jag skakar över följande:

Mannen skadar ett nylagt golv genom att baxa en garderob ensam. I stället för att be om hjälp (vi har huset fullt av hantverkare + mig, jag hade gärna hjälpt till), i stället för att lägga ut kartongbitar (igen, hela huset fullt).

Nej, det är inte rimligt att bli så arg på honom för det att jag nästan får kärlkramp. Men det blev jag. Trots att jag vet att det är förbjudet att svettas över småsaker och materiella ting, att jag lätt hade kunnat göra samma tabbe själv, och att han ångrar sig (trots att han inte riktigt var så ångerfull som jag hade önskat).

Han har alltså inte knarkat bort sista sparade slanten, slarvat bort barnen eller spelat bortamatch (vad jag vet).
Och tanken slår mig: Om jag reagerar så här över detta, hur skulle jag då reagera inför något riktigt hemskt? Skulle väl typ dö. Efter att jag haft ihjäl honom. Jag är faktiskt förvånad över att sånt inte händer oftare.

Mvh,
Fortsatt julilsk

4 kommentarer:

Maggan sa...

Ursäkta men det där hade blown my fuse också.

Helena S. sa...

Jag hade också skakat av ilska över en sån grej, just för att det är så himla onödigt att förstöra i stället för att be om hjälp!

Amanda sa...

exakt
EXAKT

(tack)

CECILIA sa...

Jag hade blivit komplett GALEN också. Herregud så dumt. Och hade jag haft PMS när han gjorde en sådan idiotisk grej hade smockan lätt hängt i luften.