tisdag 28 maj 2013

Glad idag!


- Förlaget ger tummen upp åt nya manusversionen av Snögloben! Själv har jag sovit mer än jag trodde möjligt sedan jag blev klar. Tack E.

- Lilla F och jag ska repetera helgens spektakulära dansuppvisning på Oxfords fästning imorgon. Ett samarbete med en japansk danstrupp.

- Bokmässan i Göteborg! Programmet blev offentligt idag och jag är så glad, så glad att kära kollegan Ninni Schulman, ovan, och jag kör ett stort seminarium på söndagen kl 13: 00 - Blodtörst och skrivarglädje. Save the date, så ses vi där.

13 kommentarer:

Christin sa...

Åh, härliga nyheter! Grattis till alltsammans :) jag ska också hålla låda i år! Ett litet 20-minutersseminarium med Anna på Gilla Böcker, torsdagen 16,30. Tjohej! Och bara därför kan jag ju kolla på ert också, för man får väl seminariekort om man själv medverkar på något?

Amanda sa...

Det tror jag!
Jippii!

Anonym sa...

Roligt! Jag kommer, i år igen! Förhoppningsvis med ett förlag i handen ; ). Har blivit kontaktad av ett som vill läsa mitt manus, det känns som en stor ynnest. Det var tack vare min baksidestext intresset väcktes så; Tack för all hjälp och alla tips, nu får det bära eller brista. Har bokat rum på Clarion Post denna gång, kanske vi ses i baren! Hälsn Ulrika. Jag har börjat blogga också:
ulrikarolfsdotter.blogspot.se

Tante Jul sa...

Å, så herlig! Da kan du senke skuldrene litt, da? Det har vært noen harde uker i det siste, har jeg skjønt.
Jeg håper at jeg får kommet meg på bokmessen igjen i år, jeg også. Da blir det vel for deg å signere en liten stabel bøker for meg igjen :)

lilla S sa...

Date saved! Åh, grattis, som du har kämpat <3

Robert W sa...

Så roligt! Grattis!

SPRAKFÅLEN sa...

Grattis, författar´n!
Skönt att slippa läsa om din kreativa ångest ; ) Jag läser mycket hellre en ångestfylld bok, om man så säger.

Och nu, bara sol i sinnet!

Anonym sa...

JIPPI!
I ÅR KOMMER JAG!
JIPPI!

TUTT

Amanda sa...

Tack tack, och jippiii!

Amanda sa...

Grattis Ulrika, ska spana in din blogg nu!

Caroline Eriksson sa...

Vad kul med dig och Ninni på bokmässan! Och skönt att du är nästintill klar med boken nu. Vi såg och hörde den bli presenterad vid bokinformationsdagarna i Skövde, kul:-)) Ser fram emot att läsa den för min son, han är 7 år och gillar lite läskiga historier. Tror det kan bli perfekt! Allt gott/Caroline

Amanda sa...

Roligt!

Anonym sa...

finasteride 5mg buy propecia - cheap generic propecia finasteride