onsdag 26 juni 2013

Imponerande

att folk som är jättebizzy ändå tar sig tid att knappa in "skickat på språng från min iPhone" längst ner i meddelandet, eller hur?

17 kommentarer:

Kära Syster sa...

Så kan det verka, men det är ju en automatisk fras, som vilken hälsning som helst man kan programmera in i sin mail. Himla smidigt, om jag får säga det själv:)

"Postat i lugn och ro från min soffa"

/Anna

30-nånting sa...

Haha, mycket imponerande!

Amanda sa...

Kära syster, jag fattar ju det ....

/Skickat medan jag pluttar i min fridfulla toa

Kära Syster sa...

Jamen jag insåg det någonstans mellan det att jag tryckte på "publicera" och kommentaren landade här. Hehe...

/A

Musimus sa...

Åh... Bless...!

Låter väl snorkigare än en neurotiskt fejksoft medietyp från SoFo/omnejd som jobbar heltid med att se så chillaxad & effortlessly boho-hip ut som möjligt... - m e n det ser faktiskt hiskeligt pretentiöst ut med den där, uhm, inforeklamtexten. Den är ju valbar; går att slå av/på.

Finns dock uppenbarligen ett enormt behov av att låta meddela att man skickar sin shit från den senaste dävajsen, version 4.0.2.1.1.1.ochenfjärdedel. Saknas bara en app som sammanfogar samtliga händelser ur avsändarens senaste levnadstimme as seen & updated on ShitTube, Mugbook, Twatter, Instawhore et al ihop med nämnda infotext. Ja'menar, det är ju typ, liksom, allså, typ, sjuuukt viktigt att mottagarna är minutiöst up-to-date med avsändarens detaljerade livs(stils)status. Typ.

Happy days.

/Sent from my BiTCH-pad
:-D

Simona sa...

Man har ju den frasen så att folk ska fatta att man kortfattad pga det så bloody besvärligt att mejla, så att folk inte blir suuura.

Mvh
Extremt stressad, o-chill och svettig morsa.

(Som dock ska dricka bubbel i detta nuuuu)

Anonym sa...

Ketchupmamman har skrivit roligt om detta:

http://www.ketchupmamman.se/2012/11/humor-och-karlek-hor-ihop/

/MoM

Anonym sa...

"På språng från min iPhone". Syftar på att man är på rymmen från sin telefon alltså. Om man ska vara noga.

Ms Spider sa...

"Excuse spelling, small keyboard, sent from my phone"
Och det tänker jag fortsätta ha som min automatiska signatur, den där stavningskontrollen envisas med att önska folk good lick with that thong. Föredrar att be om ursäkt i förväg.

Fast jag är med på vad du menar och jag har i alla fall tagit bort smygreklamen så jag talar inte om vad det är för telefon jag har... Hoppas det är en förmildrande omständighet.

Pernilla sa...

MEH. Ursäkta mig då.
Som Simona sa.
Vi vill ju inte uppfattas som otrevliga!
Skickat på osprång från min dator.

Amanda sa...

MEH.
Menade ju inte ER, menade mer PROFESSIONELLA typer, eh, jag menar meddelanden.
; )

Pernilla sa...

Ha ha. Klart du menade oss. ;) För vi är very bizzi serru. Och extremt professionella.

Anonym sa...

Preecis. Busy is my middle name :-)
Good LUCK with that THNG
Not written feom my iPhone...
/Ann-Katrin

Ms Spider sa...

och precis där gjorde jag min poäng klar, omedvetet... Fast jag skrev från en annan telefon... Min telefon tycker att luck ska vara lick och thing. Ja, inte Thing i alla fall. Den andra telefonen tycker uppenbarligen att thing ska vara THNG. Jaja... :-)

Musimus sa...

Aaah... men det var ju en del nyttiga sätt att nyttja den där sluttexten på ju! :) Speciellt om det används i någon form av officiell kapacitet. Thing vs thong till en klient eller VD... 0.o -bra att täcka upp med något kort & finstilt.

Själv får man ju i princip mest 'livsstilsreklam' från folk (professionella såväl som vänkretsen) - d.v.s. texten tillför inte något upplysande annat än smygreklam om hård- & mjukvara. Därav utgångspunkten teknikfientlig gnällkärring.
Dessutom sitter många jag känner på jobbet och har ett fysiskt tangentbord som de använder för att skicka mejl/meddelanden via mobilen - så då är det bara riktigt ? med den där texten.

Musimus sa...

Okej, ett sista inlägg från mig här - men apropå där med It-grejer och smartphones... Här kommer något att skratta (eller gråta?) åt.

Det finns, på fullaste allvar, folk som lägger ned pengar på sådant här --->
http://savelli-geneve.com/

Kollega i London uppger att det tydligen finns en hel del på väntelista för en sådan redan.

Det är alltså en mobil. Som inom 6-8 månader efter inköp kommer att vara old news rent teknikmässigt. billigaste modellen ligger på ~80'000 kr, och de mest blingade omkring 8-900'000+ kr.

Kan ni tänka er hur sluttexten på ett meddelande skickat från en sådan kan se ut? 0.o Perish the though...

Ps. Alltså, Amanda... mäkta imponerad av listan på kommande böcker, av dig, bara i år. GRATTIS! Har liksom bara lyckats sälja och putsa mitt första stora manus i år. Bara ETT. Och det tog tid. Du är ett proffs kvinna. Inspirerande. :)

Amanda sa...

Tusen tack!
*niger + bockar*