lördag 17 augusti 2013

Lite orolig nu.

Det här med köttfärslimpa, är det någon som vet?
Kan det bli inkörsporten till lite 'tyngre grejer', typ kålpudding?

Du får givetvis vara anonym.

P.S:
E: "Winter is coming: ie, du lagar mat frivilligt."

6 kommentarer:

suziluz sa...

Varsågod, recept på min mammas sarma (kåldolmar Balkanstyle): http://naknekvinner.wordpress.com/2013/02/19/mammas-sarma-kaldolmar-a-la-balkan/

Tyngre grejer? Welcome to the dark side.

Anonym sa...

O Yes! Jag hade släkt på besök förra hösten. Två gäng barnfamiljer. Gjorde en ugnsplåt full med köttfärslimpa och rotgrönsaker runt om. Alla åt så de höll på att spricka. Även de barn som inte åt grönsaker hemma. Sen lär nog kålpuddingen slinka ner också.. Praktiska maträtter att göra.//Anne

Frida sa...

Kom på mig själv bara för några timmar sedan med att göra köttfärslimpa OCH storkok på köttfärssås samtidigt. Lömskt det där...

Gnestakänslan sa...

It's the gateway to the dark side. Även chilli (med bönor) härstammar ur köttfärslimpans frestelse

Nina sa...

Jag förstår inte, kålpudding är ju GOTT! Bara att köra på liksom.

Amanda sa...

Jag är frestad. Färs äger!