måndag 2 september 2013

Dagens 'jag stör mig'.

Uttrycket (med förnumstig min):
"Människan är inte gjord för det-och-det." (Infoga valfri aktivitet: Analsex, läkemedel, regelbundna måltider, tågresor, barnafödande under 14 och över 40, TV-spel, lata sig, leva på en diet endast av komjölk och koblod.)

Alternativt:
"Människan är ju gjord för det-och-det." (Infoga valfri aktivitet: Analsex, läkemedel, regelbundna måltider, tågresor, barnafödande under 14 och över 40, TV-spel, lata sig, leva på en diet endast av komjölk och koblod.)

Det där med komjölk och koblod, förresten. Såg en bra dokumentär om folk i ett annat land som lever uteslutande på detta.

För att människan är otroligt fucking robust, och anpassar sig likt råttan, OK?!?

Slut på rant.

7 kommentarer:

Pernilla sa...

Du är skön du. En gör det en måste. Så är det ju.

Alma sa...

Efterlysning: like-knapp. Jag vill trycka.

Amanda sa...

Pernilla: Ja!
Alma: Gillar-knapp finns! Under inlägget.

Alma igen sa...

Oh! En ny värld öppnar sig.

Musimus sa...

Fast det där med analtrudelutt... It's an exit hole, not a grand entrance liksom (tydligen en extremt politically incorrect ståndpunkt i dagens Schweeeden :P Här skall alla hål vara open for business annars är man trångsynt i diskursioner).

Men visst. Människan är anpassningsbar inom vissa gränser på kort sikt, och evolutionärt tydligen mycket mer på lång sikt. Sure, sure. With you on that one.

TravellingAK sa...

Grisblod kan man få här i Taiwan. Det är faktiskt inte dumt alls. Om man inte får för mycket, då... Fast jag skulle nog aldrig beställa det själv. Jag är inte GJOOORD för det... :-)
/Ann-KAtrin

Amanda sa...

Jag misstänker att jag ej är gjord för a-sex, det är inget jag suktar efter igen. Sak samma med lammkött, fast gott är det. Men jag mår illa på natten.