måndag 23 september 2013

Pissdag som blev bättre.


















Irrade omkring i flera timmar i huset med en känsla av sorg och hopplöshet över denna jävla förbannade pissvärld, all smärta, all meningslöshet.
Fick spindelväv i fejset, blev rädd för min egen fucking huva på jackan och skrek högt.

Sedan gjorde jag en skitrolig liten intervju med Amelia. Läste i böcker (fick extrem ångest av underbara, underbara Eva F Dahlgrens Fallna kvinnor, och det är en komplimang). Förberedde seminarier. Mailade några kollegor. Pratade i telefon med en kompis och det var så roligt, så välbehövligt. Fast jag får alltid ont i armvecket och blir toksvettig av att prata i telefon? Äkta original, angry loner, ja ja.

Nu kollar barnen på Inspector Gadget och jag testar örhängen. Så går en dag, osv, etc.

Förresten, hela mitt mässprogram finns här. Snart sticker jag till Göteborg och tar en bloggpaus. Det var förresten extremt glädjande att se i mässplaneraren att EN person tänker komma till min signering hos Månpocket på lördagen kl 10, monter B04:22. Jag älskar det, och jag är inte ironisk nu. Om bara en person kommer, om bara en person fattar grejen. Kvalitet över kvantitet helt enkelt.
 

10 kommentarer:

enligt O sa...

Finns Styggelsen att köpa på mässan? Isf vill jag gärna köpa ett signerat ex. Stalkar dig kanske lite. ;)

Amanda sa...

Finns säkerligen, i h:ström text & kulturs monter. Kram!

Hanna Lans sa...

Jag är också ute efter Styggelsen! Förra året har jag för mig att du hade en ganska rejäl kö vid signeringsbordet förresten. :)

Doktor Glas sa...

Kan du inte signera på söndagen också? För då kommer jag garanterat! ;)

erika sa...

Vimlar du redan på torsdagen? Enda dagen jag har biljett till...

Pernilla sa...

Jag tror att jag kommer att kolla på ditt förhör. Verkar roligt, hoppas du svettas. :) Och så borde jag ta med mig mina böcker och få dem signerade.

Amanda sa...

Jag har inga framträdanden på torsdagen, men minglar säkert lite i Bonniers monter.

Musimus sa...

Vilken TUR att du är en författare och kan nyttja sådana pissdagar med åtföljande känslor i jobbet! Usually churns out good stuff for future use.

Oj vilket program du har på Bokmässan... Like, a shitload of stuff. Hoppas du får det übertrevligt i Gbg! Denna misarabla jäkul måste jobba, hade annars sällat mig till den ringlande kön som vill få Styggelsen signerad och va' med på de två sista seminarierna. Men, men...

Anneli sa...

Jag kommer och vill köpa ett signerat ex av Snögloben.

Simona sa...

Jag har skrivit in signeringen kl 10 på lördag - jag kommer!
Ses snart!