fredag 11 juli 2014

Förbereder ett föredrag

jag ska hålla senare i veckan för en skrivargrupp i kvarteret.

Och jag har så satans roligt. Tänk att få babbla om sin stora passion i livet i nån timma, inför (förhoppningsvis) intresserade. Få komma UUUT, dra på sig en top som inte avslöjar alltför mycket svettfläckar, kanske rent av ett halsband?

Skulle så gärna vilja göra mer sånt.

3 kommentarer:

Simona sa...

Kul!

annannan sa...

Det är så in i vassen roligt att få prata om det man gjort när man annars mest ägnar sig åt att våndas över att man kanske inte kan göra igen. Jag antar att författaren du och forskaren jag har det gemensamt.

Om du får någon att filma dig så kan du lägga ut dig på youtube. Det kan hända att du får fler engagemang då (inbillar jag mig) och framför allt får vi ju glädje att se dig (vet jag).

Musimus sa...

Hoppas att det gick finemang! Känns gött att få dolla upp sig då och då och umgås med intressant folk. Eller tja, folk som inte är figments of one's own imagination :P a.k.a. real people.

Var det förresten en lokal/brittisk tillställning (tänkte att det kanske var något svenskt)? Känns ju annars även på tiden att du översattes till engelska. Hur går tankarna där på förlaget? Maja Grå skulle ju verkligen slå hem...


* OT/ONT
Men alltså det där med att svettas, hooah...! What's the deal!? Svettades aldrig så under opponeringar som under signeringen. Hade faktiskt aldrig tänkt på att klä mig efter det om inte du hade tipsat.