onsdag 16 september 2015

Boeuf bourgignon


















är jag sugen på att laga i helgen. Men ... jag kan inte den rätten så bra.

Tänkte testa en blandning av BBCs recept och Lisa Förare Winbladhs. 

Har du några tips till mig tack?

E har dessutom en vision om att vi ska köra vår nya favvopasta chifferi rigati till, eftersom potatisen känns lite so-so just nu, tankar om det?

/Mathöst

5 kommentarer:

Lo sa...

Couscous (el annat gryn) är väldigt gott till! Suget upp såsen på ett förträffligt sätt...

Erik F sa...

Denna gillar jag:
http://www.food.com/recipe/boeuf-bourguignon-a-la-julia-child-148007

Amanda sa...

Tack! Couscous vore ju fab, tenkte ej på det.
Och Julia Childs recept ser mkt lovande ut.

Perny sa...

Jag är en sådan där konstig person som alltid gillat att ha äppelmos till den här och till kalopsen och jag testade att ta tre äpplen, kärnade, skalade och klyftade som jag kokade med i grytan. De kokar sönder så de finns inte kvar men ger en god sötma till grytan. Tycker i alla fall jag och ingen som jag har bjussat har klagat ;)

Amanda sa...

Fattar grejen! Jag älskar lite socker eller lingonsylt i köttgrytor som får koka med.