lördag 14 november 2015

Godnatt, jord.

De sköt de handikappade konsertbesökarna först.
Folk gömde sig under lik, spelade döda.
De som sköt bar inga masker, de visste att det var ett självmordsuppdrag, och de var enligt vittnen mycket unga.

Min skräck, vrede och sorg byts gradvis ut mot andra känslor. Jag är så jävla, jävla förbannad på Bush och Blair som skulle in och gegga så in i helvete i Mellanöstern. Men å andra sidan ... 11/9 ... 2,977 människor dog där, och vad hade jag gjort som ledare då, och hur långt tillbaka i tiden ska vi dra detta egentligen, och Putin, vad faan är hans motivering nu då, och borde Peshmerga få allt stöd som kan uppbringas eller inte, och vad ska göras åt radikaliseringen, och var får folk sina vapen och sin ammunition ifrån?

Nä, som sagt. Godnatt, jord.

3 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Vapnen kommer från Balkan och nordafrika. Hans Brun, kontraterrorexpert, kommenterade på nyheterna igår och kom med konkreta förslag. Nu hoppas vi att Europa lyssnar och att vi får med oss Ryssland. Han verkade inte helt hoppfull om Ryssland, men menade väl att om Europa kunde stå enat, så borde även Putin sakta ner.

Amanda sa...

Konkreta förslag - mer sånt!

Anonym sa...

Våpnene kommer kanskje VIA Balkan og nordafrika -- men HVEM er hovedleverandør? "De" er aldri håpefulle om Russland fordi de vil at Russland skal være en skummel størrelse. Og ja , Nato har destabilisert og rotet til i årevis nå. Og latt som om vestlig "demokrati" passer overalt.