lördag 23 juli 2016

Nämen tack

















för den ÖVERVÄLDIGANDE entusiasmen för min filmlista.
; )

Jag kör på i gammal god dår-stil med MAT jag aldrig testat.
Kommer i skrivande stund bara på tre:

Mozartkulor.
Bulgogi - eller 'ganska lamt grillat kött' som barnens koreanska lärare uttrycker det.
Balut - ägg med kyckling/ankfoster inuti (bildgoogla på egen risk).

Återkommer snart med ät-rapport från det som skrämmer mig mest, ie Mozartkulor.
Om en vecka eller så.
På återseende!







8 kommentarer:

Robert W sa...

Mozartkulor som är så goda! Hur kan du tveka?

Amanda sa...

Som sagt Robert, rapport kommer. Ja, jag var ologiskt rädd.
; )

DDT sa...

Jag har inte heller ätit något av det där. Dessutom har jag aldrig ätit risotto, anka chokladfondant eller Mozartkulor, av oklar anledning. Men jag har ätit rökt val. Det var ganska vidrigt.

Amanda sa...

Pekinganka är gott, en krämig risotto med svamp likaså. Höstligt!
Rökt val låter helt OK, bacon från havet liksom?

Felicia sa...

Mozartkulor är FANTASTISKA! Min syster gör alltid egna till julen, så goda!

DDT sa...

Havsbacon var precis vad jag hoppades på. Istället smakade det ungefär som ett väldigt stort, överfullt askfat brukar lukta. En besvikelse, minst sagt.

Eva sa...

Mozartkulor är ju farligt goda!!

Sen, jag läste "på egen risk" ang Balut...
Nu kommer jag ha mardrömmar l ä n g e

Anonym sa...

Mozartkulor.

Kul att jag slutat göra. Slutat äta. Slutat drömma om.

Mvh
f.d sockerentusiast

/J