söndag 16 oktober 2016

Helgsummering:
















Alla har influensavaccinerats - check
Roast dinner - check
Barnkalas - check
Planterat massa alliumlökar inför våren - check
Bakat egna hundkex till vän med jycke som hälsade på - check

Det sista var det bästa. Typ 3 dl grovt mjöl, lite riven morot, lite matolja, lite torkad timjan, lite riven ost, en gnutta bakpulver och någon dl kycklingbuljong. Tills det blir lagom tjockt och formbart helt enkelt. 175 grader i ca 24 minuter på oljad plåt.
Sammy älskade skiten. Hans ägare blev rörd och testade, och sa att de var lagom smaklösa och bra. Men luktade jättefräscht. Precis som bra hundmat ska (ja, jag har testat och nej det smakar oftast ingenting alls).
Detta gör vi lätt om, men nästa gång måste vi ju ha såna ben-formade kakmått som ovan. Lurar även på att sälja i fina cellofanpåsar på årets julbasar, men vet inte riktigt hur länge kexen står sig?

Inga kommentarer: