lördag 29 april 2017

När livet stormar

och världen brinner så har vi i alla fall ... produkter!
Tänker ibland på utmärkta SVT-serien Sorans krig där Soran och hans mor, far och syster reser till kurdiska Irak där kriget mot Is pågår. Och Sorans syster (har försökt hitta hennes namn men kammat noll, hon lär i a f jobba på Apoteket) är en fantastisk mix av självironisk, självupptagen och självuppoffrande 80-talist som ena stunden seriöst överväger att ge upp allt för att bli en peshmerga-krigare och andra stunden säger att det bästa med hela resan var att hon hittade goa sminkpennor i en affär.

Just det. Produkter. Som sagt.

Här kommer ett tips om en otippat underbar jävel (se nedan), om du som jag har handryggar som en 250-åring efter denna vinter, har testat varenda jäkla kräm men det blir typ bara värre, samt hatar den slajmiga klassiska handkrämskänslan.
Kostar typ gratis och efter tre appliceringar på en dag (samt flera uttorkande handtvättar, i vanlig ordning) ser det ut som om jag gjort ett handlyft. Funderar starkt på att applicera i décolletaget också. Vad faan, jag har ju testat hemorrojdsalva runt ögonen så why not?

Mvh,
Ej köpt, såld.Inga kommentarer: