torsdag 6 juli 2017

Alone: Min hat-kärlek.

Alltså dessa dårar. Som jag skulle vilja göra en parodi på denna tv-serie. Skulle dessutom vara buslätt; de är liksom redan parodier på sig själva.

"Höhö, ja jag har ju varit i armén i 15 år och levt utan el och vatten med min fru i 10 år, jätteskönt att slippa samhället. Men kolla här då, en överkörd grävling, den ska jag flå med krigkniven min! Det blir fint kött till kvällsvarden det. Sen kan min fru garva pälsen. Jag är ju uppväxt såhär va. Nära naturen, van vid alla vilda farliga djur. Som det var förr i tiden. Jag är faktiskt expert på överlevnad kan man säga! (Klipp till överlevnadsexpertens familj som sitter och ler medlidsamt mot dåren, iklädda gore tex och käkar varmkorv med ketchup från stormarknad.) Jo, det är klart att det känns lite speciellt att lämna min två månader gamla bebis här hemma, hon kommer ju inte att känna igen mig när jag kommer tillbaka, höhö! Men jag känner ändå att detta är ju det ultimata äventyret. Det kommer att bli askul! Jag tar med mig den ihopfällbara sågen, sånt himla bra verktyg. Jag ska fan bygga en stuga där ute! Vi ses om några år! Yeee-haaa!"

5 timmar senare, i vildmarken:

"Alltså, jag hade ju inte väntat mig att det skulle vara ... kullar, och stenar och pinnar och sånt va ... jag är ju mera van vid prärien liksom. Jävligt tuff terräng här faktiskt. En del pinnar är riktigt vassa. Och ormbunkar och vattenpölar och ... och helvete, nu börjar det regna också! Jag kommer ju att bli helt blöt om fötterna, vad faan! Okej, nu ska jag testa att äta en mussla från en göl, det är första gången jag äter musslor. Oj vilken geggamoja jag fick på fingret, usch. Fan, vad var det där för ljud?! Nåt djur? Det här är riktigt obehagligt alltså. Å nej nu tappade jag krigkniven! Och min mössa! Äh det här var ju jobbigt. Kallt och blött och läskigt. Jag längtar efter min fru. Och efter tacos. Nä, jag har fått nog nu faktiskt." 

2 kommentarer:

cyndi sa...

Ha ha. VAD är det där för program?
Mvh
Nollkollpåtv

Amanda sa...

Ett vildmarksöverlevnadssprogram av History Channel.