fredag 14 juli 2017

Jag har just insettatt en av världens främsta tatuerare jobbar 5 minuter från mitt hem denna höst.
Hon är ... ja, jag har inte ord.
Fråga: Ska jag nöja mig med att köpa en signerad poster eller ska jag ... låta tatuera in barnens fejs på kröppen?
Vad hade du gjort?
Observera att:
A) Jag är helt färsk när det gäller tatueringar - hur åldras egenligen såna här typ realistiska motiv (inte för att jag hade tänkt leva så superlänge men ändå)?
B) Jag anser att hennes konst och skicklighet är helt fucking fantastisk.

(Är även ett stort fan av apan satt i granen-Annas magnifika back- och röv piece och hade lätt skaffat en liknande idag om det var gratis och smärtfritt.)

6 kommentarer:

suziluz sa...

Klart du ska tatuera dig, men kanske inte med barnens fejs? Hitta nåt annat, nåt som blir fint också när det är lite skevt.

Amanda sa...

Haha, ja tänk vilken mardröm när det börjar sagga ännu mer på ryggen och deras fejs liksom smälter ...
Måste medge att jag är lite tveksam till hur bra de skulle vara för mig dock, har världens känsligaste hud + nickelallergi. Får äggstora blåsor av ett sketet myggbett numera.

Johannes sa...

Klart du skall tatuera dig. Men. För att vara säker på att du inte ångrar dig efteråt skall du vänta typ tio år när du valt motiv. Vill du fortfarande ha det efter tio år så kommer du inte att ångra dig.

Amanda sa...

Good point!
Har sovit på saken och tror jag avstår. Inte minst för att det är en ekonomiskt svår grej att rättfärdiga för mig själv. Men håll med om att hon är sagolikt bra.

Anonym sa...

Hun er virkelig god . Men tatoveringer blir med deg gjennom livet . Når grevinnehenget og rynkene kommer blir det ikke som når du er ung og glatt. Jeg vet ikke helt jeg ?

Amanda sa...

Du har nog rätt. Jag kanske nöjer mig med att köpa hennes konst på papper och inte på min hud. (Barnen är dock i extas och vill ha alla hennes djurporträtt på sig själva).