måndag 5 februari 2018

Tråkigast och bäst

just nu:
Tråk (enbart lyxproblem tack o lov):
Att min dator är död.

Att inte alla dagprodukter för fejset innehåller spf 50, vad faan hur svårt kan det vara, tänk lite på oss dödsmaskbleka som jobbar mycket med syra på natten okej?!

Att 80% av alla (dyyyra) spf-produkter krullar sig på huden + svider i ögonen, fuck you.
 (Den enda jag kommer att köpa igen är La Roche-Posay Anthelios XL SPF 50+ Ultra-Light Fluid, men absolut inte sprayen, antecknar du?!)


Bäst:
Att hela min romansvit om Maja Grå kommer som ljudböcker på Storytel med start 1 mars! Inläsare är fantastiska Julia Dufvenius och det kommer att bli helt ljuvligt och med nya fina 'omslag' och jag är så lycklig över att dessa fyra böcker vill leva vidare och glittra, och att de hittar nya läsare och människor som vill jobba med dem även 10 år efter att den första kom ut (Styggelsen). För jag skrev med mitt hjärteblod. De är, i ordning: Styggelsen, Döden på en blek häst, Tistelblomman och Snögloben. Funkar som fristående men bäst ihop, i ordning.

Att Festa Mysa Maila (Richard) bloggar mycket igen, Sveriges kanske bästa, stördaste och roligaste penna, det låter sig inte beskrivas och jag fullkomligt älskar skiten.

Petra Mede i Bonusfamiljen. Not normally a fan men vilken jävla queen.

Jag själv, haha, jag är så söt. Eftersom jag vägrar, vägrar säger jag, att läsa något om verk jag ämnar konsumera så hade jag ju inte fattat att The Square var satiiiir. "Oj då, Roy Andersson möter Galenskaparna & After Shave, inte ... heeelt lyckat kanske" var min konstanta tanke. Och vet du vad, den står jag fast vid.

Tack för nu.


12 kommentarer:

Annika sa...

Gratulerar till ljudböckerna, bra drag där av Storytel :)
(Noterar spf-produkten, svårast att hitta en som funkar som underlag tycker jag)

Amanda sa...

Inte perfekt dock. Blir lite kladd & vita spår ändå, speciellt vid ögonbryn och kindfjun. Men den känns lätt och bra, och har inte fått plitor. Att det ska vara så svårt?!

Simona sa...

Men hurra vad kul med ljudbok! Grattis!

Amanda sa...

Tack tack! Fyra böcker faktiskt!

Simona sa...

Ja, just det - ljudBÖCKER - så jäkla sweet. Ska bli kul att se nya omslag - åh, gillar ju Maja. Och Jack. Min hjälte i min novell heter Jack, slog det mig just.

Amanda sa...

Och Julia D har tydligen läst in med bravur. Hon ÄR ju Maja. Att jag inte tänkt på det tidigare?
https://static.kino.de/wp-content/gallery/j/u/julia-dufvenius/sarabande-julia-dufvenius-7-rcm0x1920u.jpg

LoHe sa...

Grattis till ljudböckerna! Så kul!


Amanda sa...

Tack L!

Louise Baumgärtner sa...

Spännande med ljudböcker! Skuggvinter är redan inläst och jag bara väntar, känns totalt overkligt och ska bli stort att lyssna på!

Anonym sa...

Stort grattis!!!

Pöss J

Cecilia i Houston sa...

Stort grattis! Så roligt.
Jag har läst de första tre, gillade mycket. Kanske ska prova den fjärde som ljudbok? Jag gillar e-böcker men tycker det är svårt med koncentrationen när jag lyssnar. Jag är dessutom en snabb och lite slarvig läsare så jag blir otålig när det inte går fort nog. Men spännande bok med karaktärer som jag gillar kanske funkar bättre?

Amanda sa...

Tack kära ni! Cecilia jag känner som du, de jag provlyssnat på (andras verk) går alldeles för långsamt för mig. Men testa du Snögloben (senaste i serien), utkommer i mitten av mars tror jag.